HomeActualitateB.O.R lansează prima linie de spălătorii de păcate pentru...

B.O.R lansează prima linie de spălătorii de păcate pentru mașinile și enoriașii cu probleme de conduită creștină!

Pentru că în România există extrem de multe spălătorii, dar chiar şi cele care plătesc taxe la stat nu dau un sfanţ Bisericii, PF Daniel s-a gândit să intre în forţă pe această piaţă. Astfel, din această primăvară ar putea fi lansate primele locaţii utilitare ce vor presta servicii de curăţenie auto pe bază de apă sfinţită, mai întâi în Bucureşti, apoi şi în restul ţării.

Aici vor fi ”angajaţi”, ca mână de lucru cu program de voluntariat, dascălii, ţârcovnicii, vânzătorii de lumânări de la parohiile situate pe raza de acţiune a spălătoriilor. După ce aceştia vor uda, săpuni şi curăţa bine maşina, parohul local (sau, uneori, dacă studiul de oportunitate o va cere, chiar episcopul ori preacucernicia sa părintele patriarh) va veni să dea un ultim retuş, cu un şomoiog de busuioc înmuiat în agheasmă. El va stropi cu apă sfinţită mai ales scaunul şoferului, pentru ca respectivul conducător auto să fie mai puţin îndrăcit şi să nu mai înjure la volan, să nu mai ia faţa altor participanţi la trafic, să nu mai depăşească coloana oprită la semafor etc.

Va fi stropită însă din belşug şi bancheta din spate, loc unde în mod tradiţional se cuibăresc dracii, mai ales dacă şoferul e tânăr şi neînsurat şi vine seara târziu de la mall cu gagica. Pentru maşinile mai mari, gen 4 x 4, la care preotul nu poate ajunge să stropească şi plafonul exterior, el va folosi agheasmo-jetul marca Stihl, împreună cu incantaţia preluată din manualul cu instrucţiuni de folosinţă avizat de B.O.R: ”Sfinţeşti cu Stihl, câştigi cu şpil”.

Potrivit unor studii ale savanţilor ruşi, plătite de BOR, s-a demonstrat ştiinţific că agheasma e mai bună decât polish-ul, putând degresa chiar şi cele mai îngălate maşini, care n-au fost spălate de când au ieşit de pe poarta fabricii sau, după caz, de pe poarta cimitirului de maşini de unde au fost recuperate.

Contra cost, cât timp i se spală maşina, proprietarul poate fi şi el spălat de păcate, mărturisindu-şi măgăriile comise cu voie sau fără de voie unui alt preot, dotat cu patrafir hidrofug, să nu se ude de la atâta apă. Şi, ca să nu uite curând această vizită la spălătoria BOR, şoferul va primi gratuit, din partea PF Daniel, şi un odorizant cu mireasmă de tămâie originală de la Ierusalim, fabricată în laboratorul chimic din Dealul Mitropoliei.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare