HomeActualitateBiden, somat de Black Lives Matter, după victoria în...

Biden, somat de Black Lives Matter, după victoria în alegeri, să reducă imediat numărul celulelor albe din sânge!

A venit timpul decontului” este sloganul zilei pentru protestatarii Black Lives Matter, cei care, după victoria în alegeri la care anunță că au contribuit consistent, îl somează pe Joe Biden să reducă, printr-un decret prezidențial neîntârziat, numărul celulelor albe din sânge!

Black Lives Matter condamnă celulele albe din sânge pentru oprimarea celulelor de culoare!”, se arată într-un memorandum pe care reprezentanții BLM l-au afișat în aceste zile în fața Centrului Medical St. Louis. „Sunt albe, deci sunt presive”, spun despre leucocite participanții BLM la cel mai recent miting antidiscriminare, susținând imperativ că ”acești diavoli colonizatori care sunt celulele albe trebuie să iasă din corpurile noastre pentru totdeauna!”.

Deși, în platforma sa progresistă, intitulată ”Îngrijire medicală pentru toți”, Alexandria Ocasio-Cortez, prima reprezentantă de sex feminin a Socialiștilor Democrați din America aleasă în Congres, susține că ar exista o procedură tehnică de tehnică de filtrare a sângelui, care elimină doar celulele albe specifice din sânge, afirmația sa este contrazisă în mod justificat de doctorul Anthony Fauci, cel care, într-o conferință de presă referitoare la noile revendicări ale mișcării BLM, a avertizat extrem de serios asupra faptului că, ”într-o perioadă marcată de pandemie și de un virus înfricoșător, îndemnăm cu tărie toți americanii să nu scape de celulele albe din sânge".

Celulele albe din sânge opresc agenții patogeni și celulele de culoare de ani de zile și nu vrem să mai permitem asta acum, când suntem în sfârșit la putere”, a declarat, însă, democrata Bianca Constantinesco, activistă pentru drepturile omului de origine română. „Ciocu' mic, stimați republicani, sunteți minoritari, exact ca leucocitele alea care, deși reprezintă doar 1% din volumul de sânge, ne înghit aproape toată energia. Joe Biden, e timpul să oprim această nedreptate”, a mai adăugat simpatizanta BLM în postarea sa pe Twitter intitulată ”Biden, dărâmă zidul! Lasă agenții patogeni în libertate!”.

O altă solicitare, imperativ adresată lui Biden de către protestatarii Black Lives Matter, vizează schimbarea denumirii simbolului Președinției americane, din Casa Albă, în Casa Multicoloră.

America se trezește în sfârșit din coșmarul rasismului său sistemic, însă schimbarea Statelor Unite, stradă cu stradă, cum spun frații noștri ideologici din România, nu se poate realiza fără un semnal de solidaritate instituțională suficient de puternic. De aceea, solicităm președintelui ales să schimbe oficial numele Casei Albe în Casa Multicoloră și să se îngrijească ca, pe viitor, la toate evenimentele organizate în Rose Garden, fundalul muzical asigurat de administrație să fie exclusiv hip hop sau R&B”, se arată într-un comunicat BLM.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare