HomeActualitateDemocrații anunță înlocuirea polițiștilor din Los Angeles cu echipaje...

Democrații anunță înlocuirea polițiștilor din Los Angeles cu echipaje de hipioți înarmați cu chitări și tamburine!

Democrații din Congres au anunțat intenția de a demara un program test de ”abolire” a poliției în Los Angeles, și de înlocuire a echipajelor stradale ale instituției cu trupe itinerante de hipioți care, la intervenții, vor cânta cu precădere melodia clasică a lui John Lennon, „Imagine”.

Ca strategie, forțele de poliție vor ajunge la locul unei infracțiuni sau contravenții, debarcând din vehicule de patrulare Transporter 1, vopsite psihedelic și dotate cu girofare în culorile curcubeului, își vor scoate tamburinele și chitarele și vor începe să cânte pasaje motivaționale de genul „Imaginați-vă că nu există Rai / Este ușor dacă veți încerca!”.

Oficialii se așteaptă ca făptuitorii să înceapă să plângă de îndată ce vor vedea mesajele de pace, dragoste și toleranță afișate de polițiștii hipioți. „Cercetările noastre timpurii au fost foarte promițătoare. Rezultatele indică faptul că, de îndată ce te apropii de cineva care încalcă legea și începi să cânți „imaginează-ți toți oamenii care trăiesc pentru ziua de azi”, răufăcătorul își lasă deoparte arma, înapoiază toate bunurile pe care le-a furat și chiar se alătură echipajelor de Poliție Hippy, pentru a fuma niște iarbă în semn de pace și prietenie", a spus Bujorel Floresco, polițist de origine română, șef al secției hippy de Cercetări Petale (fostă Cercetări Penale) din metropola americană Los Angeles.

Tot prin intermediul Poliției Hippy, democrații americani au reușit, în perioada studiilor privind impactul măsurii asupra dinamicii sociale, să reducă drastic și acțiunile de defăimare sau demolare a statuilor americane de către grupurile radicale de extremă stângă, aplicând o idee strălucită, ce oferă garanția faptului că activiștii Antifa sau BLM vor păstra distanța față de monumentele statuare: polițiștii hipioți au acoperit, practic, statuile, cu stickere ce conțin anunțuri referitoare la locurile vacante existente pe piața muncii.

Până acum funcționează extrem de bine. Acești interlopi Antifa sau BLM nu se vor apropia niciodată prea tare de vreo eventuală oportunitate de muncă remunerată”, a declarat același Bujorel Floresco, menționând în continuare: „Oferim exemplul nostru și altor orașe americane: dacă doriți să vă protejați statuile, mergeți la cel mai apropiat McDonald’s sau Walmart și cereți o grămadă de oferte de locuri de muncă. Luați apoi niște lipici și fixați-le pur și simplu pe postamentul statuilor, sau acoperiți monumentele în întregime cu astfel de anunțuri. Ofertele de locuri de muncă sunt, pentru Antifa și BLM, ca și kryptonita pentru Superman, ca raza de soare pentru vampiri și vârcolaci, ori ca vederea soacrei pentru bărbații însurați”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare