HomeProiecte specialePagina de BusinessMagazinele de bricolaj, ținta cumpărăturilor în această perioadă

Magazinele de bricolaj, ținta cumpărăturilor în această perioadă

Un avantaj de partea publicului a fost online-ul. Fără să mai condiționeze cu programul de funcționare și cu diversele măsuri anti Covid-19, online-ul a fost mai mult ca oricând o soluție. Unele magazine de nișă au fost deschise și în această perioadă de pandemie, însă au fost încurajate achizițiile online. Este și cazul retailer-ului Bricolaj Market.

Interes crescut pentru amenajarea grădinii și a balconului

Pentru cei care dețin curte, lucrările de sezon s-au impus și au făcut ca timpul petrecut acasă să treacă mai ușor. Pentru cei care locuiesc în apartament a primat interesul de a amenaja spațiul dedicat relaxării, a unei terase sau mai adesea a balconului.

Pentru curte întreținerea spațiului verde este motivul pentru care este de dorit achiziția unui trimmer sau a unei mașini de tuns iarba, în funcție de cât de extins este spațiul în cauză. Bricolaj Market dedică pentru grădină categorii aparte. La capitolul echipamente regăsim motosape, motocoase, trimmere, fierăstraie etc.

Mașinile de tuns iarbă, cu motor termic sau cu acumulator, pot fi la fel de bine comandate online. Primesc și garanție așa cum este ea oferită de producător. În variante compacte sau pentru suprafețe foarte mari, mașini tip tractoraș, acest retailer pune la dispoziție soluții pentru publicul larg.

Rămânând la capitolul grădinărit, o astfel de activitate se pare că a făcut ca perioada pandemiei să fie una mai plăcută. Izolarea le-a stârnit unora pofta de a cultiva. Așadar oricât de restrâns ar fi spațiul, legumele sau florile în ghivece au fost cel mai probabil motivele pentru care mulți au fost interesați de scule de mână pentru grădină.

Oferte complete și variate de la Bricolaj Market

Pandemia a trecut și restricțiile au fost ridicate, însă rămân în vigoare interese privind amenajarea casei și a grădinii, după caz. Continuând cu acest interes, Bricolaj Market pune la dispoziție becuri, sisteme de ventilație, aparate de aer condiționat, sisteme și accesorii pentru irigat, printre altele.

Astfel de achiziții pot fi făcute online, stocul fiind unul disponibil și generos. De altfel acest eshop a simplificat modul în care cei interesați pot comanda online astfel că nu durează prea mult până când produsul dorit este comandat și trimis spre destinatar. Nu lipsește consilierea, ce vine din partea echipei. Varietatea de producători, de prețuri, de produse din aceeași categorie poate crea confuzie privind ce este optim de ales în raport de calitate-preț.

O altă investiție ce are acum timp optim pentru instalare este despre panourile solare. Plane, presurizate sau nepresurizate, acestea sunt disponibile în acealasi eshop amintit. Soluția pentru o casă cu randament și eficienţă termică și nu numai înseamnă investiția în sisteme moderne, actualizate. Pentru astfel de nevoi, magazinele de bricolaj, cu oferte online iată, sunt ținta publicului. 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare