HomeVedete10 vedete vorbesc despre noii sâni ai Ioanei Tufaru

10 vedete vorbesc despre noii sâni ai Ioanei Tufaru

Ioana Tufaru, singura vedetă sănătoasă la cap din întreg showbizul ăsta bolnav, și-a făcut operație de remodelare a sânilor, fapt care ne demonstrează două lucruri: 1) se câștigă binișor dacă pe fișa postului scrie „măscărici TV” și 2) revine moda jucăriilor Modelino. Acum cu silicon, nu cu făină.

Dar ce spun alte vedete despre noii sâni ai Ioanei Tufaru?

  Bianca Drăgușanu – „Mă bucur foarte mult să văd că sunt un exemplu viu pentru femeile din România. Cu toate astea, nu vreau să fiu răutăcioasă, dar în Ioana trebuie băgate cam două cisterne de silicon și alte șuruburi. Știu ce zic pentru că eu m-am rezolvat cu două basculante.”

Simona Gherghe – „Sunt fericită că Ioana ne-a ascultat sfatul și a apelat la operații estetice. Cu mintea celor de la Intact și trupul ei, putem face un rating de se-nchide CNA-ul la Sopoca.”

Cristi Brancu – „Nu vreau să-mi pun scumpa și mult iubita soție-n cap, dar Ioana arată minunat. Conform standardelor mele este una dintre cele mai frumoase femei din lume!”

Emeric Ienei – „Ăăă, nu știu cine este stimabila Ioana Tufaru, dar, ăăă, observ că în trecut, dacă privesc totul din punctul de vedere al unui antrenor de fotbal, era capabilă să țină multe picurele pe genunchi. Îmi aduc aminte că, ăăă, în ’86 am pierdut un pariu cu Lăcătuș la picurele, dar cred că Ioana, ăăă, Tufaru ne făcea.”

Dan Voiculescu – „Personal doresc să-i suspend sânii Ioanei Tufaru. E singura cale pentru România. Crin și Ponta sunt sigur de aceeași părere!”

Cătălin Măruță – „Sunt sincer dezamăgit de faptul că Ioana și-a umblat la sâni la recomandarea celor de la Antena 1. Să nu uite că este penibila de astăzi din cauza noastră… Nici nu vreau să mai fac vreo farsă cu ea.”

Costi Ioniță – „Din acest moment iau serios în consideraţie lansarea Ioanei în muzică. Îi compun eu piesele, o înscriu la Eurovision. Cred c-o pun solistă la Blaxy Girls.”

Oana Zăvoranu – „Ioana Tufaru a încercat să mă violeze. Era beată într-o seară, la sediul PRM-ului, și a încercat să mă violeze prin sex la telefon!”

Ștefan Bănică jr – „Am propus ca Ioana să participe la Dansez pentru tine, dar proiectul n-a fost aprobat. Nu de conducere, ci de Andreea. Așa-i ea geloasă, dar o iubesc, pap-șu-bari-bari!”

Dani Oțil – „Încetați, dom’le, să vă mai băgați în viața mea, da? Păi cum să nu mă enervez când văd că vă luați de femeia mea? Ce vreți? S-o trimit și pe Ioana la Monaco?!”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare