HomeVedeteAşchia nu sare departe de ciot

Aşchia nu sare departe de ciot

Honorius Prigoană, fiul cel mai mare, dar nu neapărat şi cel mai isteţ al afaceristului cu gunoi Silviu Prigoană, a anunţat că se logodeşte cu o femeie. Avocaţii familiei şi Măruţă sunt cei mai încântaţi de veste: primul divorţ este aşteptat chiar în noaptea nunţii.

În caz că nu ştiaţi, Honorius Prigoană este politician. Da, ştiu, şi pe mine mă amuză, dar omul a fost o vreme preşedintele PDL Chicago, filială înfiinţată din raţiuni practice, fiind cunoscut că SUA e plină de băsişti care trebuie păstoriţi şi mânaţi la vot. Apoi, pentru că n-avea unde să doarmă pe el din punct de vedere ideologic, s-a înscris în PNL, unde şi-a găsit, în sfârşit, mentorul.

Totuşi, Honorius a intrat în politică pentru că aşa a făcut şi taică-său. Iar el are un singur idol, pe taică-său, la care se închină şi pe care-l copiază în toate cele. După ce am lămurit treaba cu politica, trecem la caracter. Fire nevricoasă, Silviu o altoieşte pe Bahmu cu pliciul. Honorius n-are nici el stare şi conduce maşina cu permisul suspendat. Dar faptul că Honorius e un Silviu wannabe se vede cel mai tare la capitolul femei. Honorius e combinat de cinci ani cu domnişoara Corina Bode, dânsa fiind şi viitoarea logodnică, soţie, fostă nevastă, soţie, fostă nevastă etc. Acum luaţi un tabloid, indiferent care dintre cele două, deschideţi-l la pagina cu Honorius şi Corina (trebuie să fie una) şi priviţi cu atenţie poza Corinei Bode. Exact! E leită Bahmuţeanca! O Bahmuţeancă tânără şi încă frecventabilă. Ceea ce înseamnă că, dacă şi-a ales gagica în mod conştient, Honorius e un mic pervers. Iar dacă a făcut-o inconştient, atunci putem face pe deştepţii ca să impresionăm publicul cititor de sex feminin şi să vorbim despre o formă vitregă a complexului lui Oedip.

În continuare e lesne de ghicit ce va urma. Honorius se va însura cu MiniBahmu în direct la Măruţă, apoi va divorţa la Acces direct. Se vor împăca la emisiunea epigonilor de la Kanal D şi vor anunţa la Capatos că vor avea un copil, pe care-l vor boteza, firesc, Marcus Ulpius Aurelius. Următorul scandal conjugal, în timpul căruia va fi strecurat şi pliciul, va avea loc peste un an la Cancan TV, dar împăcarea se va desfăşura, din nou, la Măruţă, moment în care va fi anunţată şi iminenta sosire pe lume a progeniturii numărul 2 – Lucius Gaius Augustus. Şi, în fine, după a treia serie divorţ-împăcare, va urma, în mod surprinzător, a patra, care va avea ca rezultat naşterea ultimului copil al cuplului Honorius şi Corina Prigoană – Batman.

P. S. Publicul cititor de sex feminin impresionat de faza cu complexul lui Oedip ne poate contacta pe adresa de e-mail a redacţiei.

 

Publicat în AC 3 (14 – 20 ianuarie)

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare