HomeVedeteBaba și bețivul

Baba și bețivul

Titlul pare o clasică și binecunoscută poveste de oriunde din țară. Dar stați liniștiți că n-avem glume cu vasluieni în program (ha, până și aici a fost o glumă). Nu, vrem să vă vorbim despre cuplul Israela și Israelu.

Nu știm cum îl cheamă pe bărbatul de lângă Israela. Nu ne-a preocupat niciodată să-i aflăm identitatea celui care o masează la vergeturi și îi cheltuie averea. Oricum, el e mai tânăr ca ea, cu ceva anișori. Sunt practic antiteza cuplului Irinel Columbeanu – Monica. Ca scurt istoric, ei s-au cunoscut acum ceva ani, s-au amorezat, precum copilul de prăjitura bunicii, și au pornit într-o aventură a iubirii, presărată cu momente superbe, dar și scandaluri.

Noi ne-am lovit de Israela și Israelu din greșeală, pe Antena 1, noaptea la Capatos. Ca orice lucru întâmplător și prost, trebuia să se-ntâmple seara la Capatos. Aici cuplul celebru vorbea despre separarea lor. Inevitabilă. Se pare că amorezul e bețiv și face scandal la băutură. Ba mai toarnă-n el ca o cisternă. Și Israela n-are de gând să-nghită asta, că doar a-nghițit și ea destule până la cei 143 de ani câți o avea. Așa că se separă. Dar el nu se lasă. El așteaptă finalizarea divorțului, probabil singura finalizare pe care o va mai vedea vreodată. Și apoi pleacă. Dar nu oriunde. Pleacă-n Los Angeles unde vrea să întâlnească un regizor care să facă filmul scris de el. Un film „de nora 10”. Și delirul a tot continuat pentru minute bune, totul antrenat de Capatos și Asistenta Cheală, Bordea.

E de apreciat că Israela a spus STOP abuzului, ba chiar pare că și-a dat seama că nu-i decât o biată femeie cu avere la cheremul unui veșnic puști pus pe distracție cu alcool în așteptarea primelor fire de păr pubian. Dar cum bătrânețea și luciditatea târzie nu i-au permis Israelei să-și dea seama că unele subiecte nu se vorbesc la TV? O să spuneți că pentru bani… da, adevărat. Se știe că auto-fecalizarea în emisiunea lui Capatos îți poate umple contul cu niscaiva marafeți, dar chiar așa?

Eu aștept cu interes să divorțeze și vă promit c-o să mai studiem cazul acestui cuplu. Nu pentru ea, cât pentru el. Vrem să-l vedem așezat la Los Angeles, cu regizorul la dreapta lui, făcând genialul film. Dar avem o temere mare. Uneori, rar, providența nu-i ajută pe toți proștii. Pe cei mai mulți da, dar unii rămân cu visele-n pom. E, eu renunț la visul unui cretin ca să văd filmul lui Israelu în cinema. Hai Doamne, fă o minune!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare