HomeVedeteBendeac nici măcar n-a deschis USA posibilităților

Bendeac nici măcar n-a deschis USA posibilităților

În primăvară a anunțat că va pleca din România, lăsând impresia că-i scârbit de tot. Cumva aveai impresia că lui Bendeac îi este silă și de un biet meltean scuipător de semințe, pe când munca lui televizată, aceea de scuipător amuzant de semințe, e totul. A zis „GATA!”, și-a reziliat contractul cu Antena 1 și a urlat din toți bojocii că pleacă în SUA, unde va înțărca iapa-n cel mai artistic mod cu putință.

Au trecut zile bune, și nicio televiziune nu a transmis, în mega premieră, plecarea lui Bendeac. „Doamnelor și domnilor, întrerupem dezbaterea noastră despre tinerii needucați din România pentru a transmite, în direct, plecarea lui Bendeac din țară. Chiar în aceste momente îndrăgitul actor se urcă în avion/autocar/maxi-taxi/barcă/căruță și face cu mâna zecilor de fani veniți să-l încurajeze în expediția americană. Totul în direct la Realitatea/Antena 1/Antena 3/Kanal D/Prima TV/Disney Chanel.”

Cu greu te desparți de România, și Bendeac e conștient că e greu să dai vedeta din țară pe anonimul de peste Ocean. Câți străini ar da vreun ban pe postările lui de pe Facebook? Câtor americani le pasă de chelia lui sclipitoare, când au și ei mii de bendeci?

Finalul e glorios, și actorul nu se retrage în meseria care i-a adus cele mai multe laude: actor de teatru. Din toamnă, Bendeac se mută la Pro TV, unde, foarte hilar, va realiza „propriul show de comedie”. La Antenă făcea show-ul altcuiva? Imitatul de personaje era stilul altcuiva?

Cui îi era dor de Bendeac și de genul lui de umor să nu mai plângă în batistă. Din toamnă revine. O să vă îmbogățiți iar vocabularul, că și voi v-ați plictisit de „nu știu d-astea”, nu?

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare