HomeVedeteCorina, tu cât timp petreci zilnic la toaletă?

Corina, tu cât timp petreci zilnic la toaletă?

Corina Monica Bud, pentru cine nu știe, e cântăreață. Dacă n-ai auzit de ea, ori ești prea sărac să-ți permiți Radio Zu, ori ești un intelectual arogant ce refuzi, cu îndârjire, fenomenul prostiei. Corina a venit tocmai de la Satu Mare pentru a se face VIPă la București, sub numele de scenă Corina. Măcar n-are „y” în nume, atât să apreciem. A ajuns de succes în ceva ani de muncă, zeci de ore petrecute în studiouri unde a downloadat zeci de programe să-și facă vocea „iubibilă” și sute de creioane roase-n dinți în timp ce gândea versuri precum „Funky funky/ do you like it like it funky”. Cel mai mare aport adus societății de către Corina este lupta acerbă pe care o dă de ani buni cu dislexia. Sute de bolnavi care au dificultăți cu cititul încearcă să-și vindece boala cântând versurile Corinei. Din păcate, în supradoză, acestea îți produc cancer la neuroni.

De curând, mămica de 32 de ani a reușit să se îmbolnăvească singură, cel mai probabil ascultându-și piesele, și-a ajuns la o culme a muzicii pe care o produce: A ta. Videoclipul este potrivit tinerilor care-și fac tranziția de la Disney Channel la părul pubian. Dar n-o să vorbesc despre videoclip pentru că-n mediocritatea lui e făcut cu bani mulți. În schimb, versurile sunt dovada clară Corina își continuă misiunea medicală, inventând prima piesă cu efect laxativ.

Așa cum e în trend acum, totul are un ușor iz jamaican. Apoi Corina își începe exercițiul medical: „băiatul îmi zicea întruna «Hai, Corina! Hai»/ Lasă-mă să-ți arăt casa mea din Hawaii”. Dacă până aici ai făcut doar urticarie ești pe drumul cel bun. Pentru că nu a vrut să piardă timpul, încă de la refren Corina îți arată că-i constipată „a a a a a a ta a a a a a a ta”. Și de aici ești pe cont propriu în lupta ta cu dislexia, constipația și muzica, dar, înainte de toate, să cântăm toți în cor: „Corina, pentru noi, ești iaurt cu prune 2!”.

Pentru că n-am dorit să promovez piesa, deci să vă feresc de efectele ei, vă recit versurile în cel mai inofensiv stil:

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare