HomeVedeteCruduța, confundată de iubitul croat, cu un jucător francez...

Cruduța, confundată de iubitul croat, cu un jucător francez de culoare

Vedeta de televiziune Daniela Crudu (Cruduța, pentru cunoscători) trece printr-o perioadă foarte grea a vieții sale.

Cruduța a ajuns să fie internată la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “Dr. Carol Davila”, din Capitală, în stare gravă, după ce a fost agresată fizic de iubitul ei croat.

Se pare, însă, că a fost vorba de o confuzie.

Daniela a petrecut prea mult timp la solar, iar iubitul croat a confundat-o cu un jucător din naționala de fotbal a Franței, care a învins Hrvatska, în finala Cupei Mondiale.

De asemenea, se pare că iubitul croat a avut și o criză de gelozie, după ce a văzut-o pe Daniela Crudu în compania lui Mbappe de România, Florinel Coman, pe care l-a confundat cu atacantul formației PSG și al naționalei Franței.

În ciuda acestui mare necaz care s-a abătut asupra ei, Daniela Crudu ar putea avea și un motiv de bucurie.

Ar putea primi o propunere pentru un nou job, culmea, tot de la o echipă care evoluează în alb și roșu, precum naționala Croației, de la care au plecat toate necazurile vedetei.

Sătul să piardă bani încontinuu, patronul FC Dinamo București, Ionuț Negoiță, a găsit soluția pentru a vinde jucătorii clubului pe sume mai importante.

Patronul “Câinilor” vrea să o aducă pe Daniela Crudu la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare, pentru a le ridica ferm cotele jucătorilor.

Aceasta, deoarece bruneta este cunoscută pentru faptul că, în trecut, a ridicat cotele mai multor fotbaliști din Liga 1, printre care și Mihai Costea, fosta speranță a celor de la Fotbal Club FCSB.

Finanțatorul formației care evoluează în roșu și albastru, Gigi Becali, este determinat, acum, după ce a văzut ce i s-a întâmplat Cruduței, să aducă la Fotbal Club FCSB doar fotbaliști croați.

Becali a constatat că sportivilor din fosta Iugoslavie nu le tremură genunchii în fața Danielei Crudu, spre deosebire de ceea ce li se întâmpla, până nu de mult, starurilor formației sale.

În ciuda acestei satire, “Academia Cațavencu” condamnă orice formă de violență asupra femeilor.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare