Cruduța se călugărește! Capatos va prezenta din vară emisiunea „Un show bisericos”

de Academia Caţavencu , 06 iunie 2016
Cruduța se călugărește! Capatos va prezenta din vară emisiunea „Un show bisericos”

După ce portarul clubului de fițe unde are abonament nu i-a mai permis accesul, ulterior celei mai recente operații estetice, pe motiv că ar avea rezervare pe numele Danielei Crudu și nu pe cel al bunicii sale, cunoscuta vedetă de scandal a declarat că-i sătulă până peste țâțe de toată tevatura din presă și că, după despărțirile de Mihai Costea și de infidelul afacerist Valentin, a decis să urmeze o altfel de viață, una a cunoașterii, a integrării în spiritual și reîmprospătării. Sufletești, nu trupești, din considerente legate de epuizarea bugetului.

Daniela Crudu a decis, astfel, să se călugărească și să-și aloce numele de Maica Gargara, după Sfânta Gargara, protectoarea celor ce nu cuvântă prea inteligent și a obiectelor de uz casnic și nu numai. ”Sunt foarte hotărâtă asuprea deciziei mele. Nu cred că-i bărbat pe lumea asta care să mă facă fericită. Vreau să încerc și latura spirituală a vieții. Poate-mi las și barbă, ori dacă-mi crește greu, cu banii din vânzarea de mătănii și cruciulițe, mă duc să-mi pun una de plastic. Și vreau să am și chilia mea, cu plasmă, jacuzzi și un pat mare și pufos în fiecare cameră. Poate o fac și pensiune. Doar Dumnezeu știe. Oricum, nu-i înțeleg pe cei care se miră. Eu sunt de mult o fată credincioasă și mă rog periodic. M-am rugat de Dani să mă facă vedetă, de Răzvan să nu-mi mai amestece cuvintele la prompter, de nea Gigi să-i mai dea o primă de antrenament prin parcuri lui Nilă, că nu mai aveam bani nici de-o înghețată la mall, și de Valentin, să lase curvele și să mă facă soție legitimă”, a declarat Daniela.

Tizul viitoarei măicuțe Gargara, Prea Fericitul Daniel, a declarat că este încântat de decizia luată de vedeta TV și consideră că este un început pentru toate persoanele din show-bizz-ul românesc. Boss-ul B.O.R a spus că așteaptă o îndreptare spirituală și din partea Loredanei Chivu, spre exemplu, sau a Simonei Senzual, dar asta abia după 2018, pentru că până atunci preconizează că-i va asculta spovedania Danielei Crudu.

Dan Capatos a anunțat pe pagina personală de Facebook faptul că va sprijini decizia Danielei și va mula conținutul viitoarelor emisiuni pe profilul asistentei sale. Așa că, din vară, emisiunea va purta numele de „Un Show Bisericos” și va prezenta cele mai mari scandaluri din parohii, certuri între preotese, cafturi între enoriașii aghesmuiți și vorbe de duh cu aromă de proteză dentară culese de la babele prezente la liturghii.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Razboi moral

    07 iunie 2016 17:26

    Gusa in frunte cu borfasii patriei suparati pe DNA ca nu pot fura cat trebuie.

    raspunde comentariului
+