HomeVedeteDe ce Liviu Vârciu are două emisiuni la TV...

De ce Liviu Vârciu are două emisiuni la TV și tu, jurnalistule, nu?

Liviu Vârciu s-a lăudat în emisiunea colegei Teo că are două emisiuni. Bine, se lăuda voalat și că face bani, are femei, valoare, talent și jmechereală, dar mai important decât orice, Liviu Vârciu are două emisiuni la TV. Și nu vreau să aud pe un ton peiorativ că are la „Kanal Dâ“, că dacă vă uitați în CV-ul lui o să vedeți Antena 1, Pro TV, piese de teatru, cinematografie. Doar la TVR n-a ajuns, dar asta pentru că acolo încă-i preferat Moise Guran nu Moise Mârlan.

De ce are Vârciu carieră TV? Pentru că de ceva timp jurnalismul nu se mai confundă cu televiziunea și chiar radioul. Încă-n presa scrisă-s mai puține vedete de carton pentru că mai mult ca sigur au probleme cu scrisul. Dar așteptarea-i apăsătoare. Credeți că mai durează mult până Bianca Drăgușanu va avea editorial în Jurnalul Național?

O să-mi spui că tu meriți un loc pe sticlă pentru că ai tocit Mihai Coman și David Randall, dar nu. Idilic vorbind, pentru a ajunge să prezinți „Roata norocului“ la Kanal D ai avea nevoie de niște calități pe care le dobândești prin studiu sau le cultivi pornind de la o bază. Și ce dacă tu le ai pe toate astea? Tu nu ești cineva, pe când Vârciu vine din spate cu fani. Și fanii sunt foarte importanți când vrei o carieră TV. Este atât de simplu. Dacă ai fi cântat și tu manele, te cuplai prin tabloide, ori te maimuțăreai la TV, acum poate aveai trei emisiuni.

Sunt prea mulți care cred că ce au învățat aia trebuie să facă. Și de asemenea sunt prea mulți oameni de succes, ori de „succes“ care au terminat… speologia și-s mari în domenii cu totul diferite. D-aia ambiția bate totul. De cele mai multe ori și deontologia și morala. Să nu mai aud „vreau și eu s-ajung ca Măruță/Vârciu/Badea/Mantea/Landea, dar n-am noroc”. N-ai ambiție.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare