HomeVedeteDe ce Udrea e mai tare decât Firea!

De ce Udrea e mai tare decât Firea!

Doamna Elena Udrea a tras pe nas tot ratatoulle-ul lu' doamna Firea, apoi a băgat o tocăniță de ciuperci din aia bună, bio, de la țăranii cu glugi de pe lângă magazinul Cocor și s-a așezat cuminte în lotus pe Facebook. Cuprinsă de o spiritualitate fără margini, doamna Udrea și-a pus basmaua ortodoxă pe cap, a spart 2 semințe negre de antrenament, i-a sunat pe Funar, Puric și Oana Pellea, i-a pus pe speaker și a încropit ad hoc o mini conferință despre cum ar putea ajunge influensăriță motivațional creștină cu accente budiste.

Strategia doamnei Udrea este, evident, să o termine nervos pe Gabriela Firea care nu doar că a dus rozul în derizoriu dar mâinile ei par mai mici atunci când pune mâna pe mop sau înfulecă o șaorma cu de toate. De remarcat totuși că Elena Udrea a atins un grad de spiritualitate mai mare decât Gabriela Firea și pare mai sigură pe ce face.

Două dive, două  blonde luptă pentru inimile tâmpiților din România căci, mai nou, se pare că Elena Udrea vrea să-i fure Găbiței proștii de sub nas. Și are succes. De ce?

1. Păi, pe când doamna Firea s-a oprit ca toanta cu bărbia doar în Brâul Maicii Domnului, doamna Udrea a aplelat la David, Haanel, Jerry Hicks, pepene roșu și Arsenie Boca. Experiența și talentul și-au spus și de data asta cuvântul, cine zicea că în România nu sunt recunoscute valorile?

2. Doamna Udrea stă acasă în chiloți de leopard de aur și spune că bogăția poate însemna mai mult sau mai puțin dar mai mult pentru ea că e jmekeră , în timp ce doamna Firea merge în fiecare zi la biroul de la Primărie ca să se lupte cu hipsterii. Cine e șerifă stelară?

3. În timp ce doamna Udrea ține post cu euro și frunze turistice de gală, doamna Firea ține un prost și își mănâncă unghiile cu brânză, ceapă, țevi, parcări și proiecte tehnice.

4. În timp ce doamna Udrea meditează 15 minute ca să transforme morcovul în suc, doamna Firea are vânătăi în genunchi de la rugăciuni pentru fiu-său să treacă bacalaureatul măcar cu 6.

5. În timp ce Doamna Udrea a inventat rozul păsărică, doamna Firea știe doar nuanța de roz de pe testele de sarcină.

6. În timp ce doamna Udrea aleargă obligatoriu pe plajă, doamna Firea aleargă când la Dragnea, când la oala de pe aragaz, nedumerită și grăbită să-și găsească menirea.

Două blonde, două duamne, două fane ale Măicuții Domnului. Una e totuși preferata: decât săracă, proastă și la Primărie Pușcărie, mai bine în Merțan, tânără, îmblănită și sub control judiciar! Amin!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare