HomeVedeteDin nou Las Fierbinți?

Din nou Las Fierbinți?

Întrebarea din titlu e retorică, interogație ce mă macină de 2 ani încoace. Fiindcă telenovela asta cu țărani, țigani și gherțoi n-are nici un fel de sens, din orice unghi ai putea s-o privești. Nu are umor, nu are logică și nu are apă pentru a spăla stratul ăla de murdărie de pe actori. N-are nimic. Exceptându-l pe grasul Bobonete și pe individul ăla cu foarte mult gel în păr care bate apropouri mai tot timpul.

Și de asta nu vreau eu Las Fierbinți. Pentru că nu are resurse umane. Pentru că, în definitiv, în grupul ăla mic de actori mărunți, nimeni nu face nimic. Și pentru că nimeni nu face nimic, telespectatorul râde. Râde că un băiat cu pager și cu planuri de viitor în cap nu poate să găsească trei glumițe fine pentru publicul de rând, decât ,,Bă ejti nebun?” și ,,Bă ejti nebun? Bă ejti prost?”

Ăsta e umorul așa zis ,,național” de la Las Fierbinți. Sucombă unul, se naște altul, și la sfârșit se bagă o fază din aia să facă ora aia de audiență și mai de rahat decât era. Să râdă și oamenii care încă nu au realizat, începând cu 8:30 și terminându-se cu 9:30, de ce trei pete bicolore chicotesc și șușotesc după 4 litri de benzină.

Dar nu. Nu mă deranjează nici petele bicolore care râd pe ecran, nici grupul ăla de actori mărunți și nici ăia 4 litri de benzină cu care făceam un plin. Nu, ceea ce mă deranjează e mediatizarea programului ăsta. Că are umor, că râzi și că zâmbești după ce ai ars-o la birou toată ziua fără un scop anume, sunt doar fraze lipsite de sens, rostite de gura unor oameni care nu au putut nicicând să privească televizorul joia, după știrile ProTv. De exemplu, ce legătură are Andreea Esca cu Las Fierbinți? Sau Busu? Sau mai știu eu ce alt prezentator? Nimic. Nu au absolut nimic în comun. Ei doar citesc de pe promter că un grup de actori mărunți, care beau benzină și se prezintă în format bicolor, sunt foarte amuzanți.

Și de asta nici nu îmi bat capul cu telenovela asta. Fiindcă știu că toată audiența aia e formată din inculți neplăcuți cărora YouTube-ul le-a dat ,,Error” la căutarea termenului Bendeac. Pentru că, nu-i așa, un grup de malaci frezați, tatuați și murdăriți atât de fals spune glume mult mai bune decât canalele de YouTube. Așa că îmi rămâne doar un lucru încă neexplicat: De ce din nou Las Fierbinți?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare