HomeVedeteDin păcate pentru toți românii...

Din păcate pentru toți românii…

… textul ăsta va aduna mai puține like-uri decât știrea cu lenjeria intimă a Nicoletei Luciu. O mare parte din generația resetată de după 1989 și-a hrănit nevoia de informație cu titluri mari și poze deocheate, de ai impresia că descoperim zilnic minunata lume din chiloți. Și nici măcar din chiloții noștri.  Ne trezim pudici și până seara de dumirim cum e cu erotismul.

Până acum doar fascinanta lume a Pro-ului a reușit să facă o vedetă din Nicoleta Luciu, pentru restul fiind o altă Mamă a Naturii, una din miile de românce cu bust proeminent, capabilă să țină piept glumelor pe seama intelectului ei.

Spre neliniștea soțului, sute de mii de români știu mai multe despre inghinalele Nicoletei decât medicul ginecolog, grație tehnologiei moderne care a permis „colegilor de breaslă” să pătrundă până-n străfundul facerii. Mă refer la tripleți.

Până la urmă cine-s eu să spun cine merită să fie admirat și cine nu? Dacă modelul tău în viață e o persoană care are ca singur atu faptul că poate să-și vândă bustul ca pepenii de Dăbuleni, bravo ție! Bravo ei! Oricum, nu sunt Tatoiu ori Ciuvică să fac pe lupul moralist ori să pretind adevărul absolut, dar citește bine la mine: dacă-ți place Nicoleta Luciu și vrei s-ajungi ca ea, îmi place șaorma fără ceapă, dulce. Mulțumesc.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare