HomeVedeteFapte istorice care dovedesc că Alex Velea și Antonia...

Fapte istorice care dovedesc că Alex Velea și Antonia formează un cuplu

Majoritatea tabloidelor sunt ocupate să caute dovezi despre relația dintre Antonia și Alex Velea prin conturile de Facebook, tatuajele și lenjeria intimă nespălată a celor doi. Această abordare este, evident, greșită. Reporterii Academiei Cațavencu au găsit surse istorice care confirmă, fără tăgadă, că împreunarea celor doi artiști este scrisă în stele încă din timpuri imemoriale. Iată doar câteva probe absolut spectaculoase:

40.000 î.Hr. –  În peștera El Castillo din regiunea spaniolă Cantabria se poate observa o pictură rupestră în care două figuri umanoide care se țin de mână. Nu poate exista urmă de îndoială că este vorba de o profeție și că șamanii din paleolitic au văzut clar că Antonia și Alex Velea o să facă dragoste în minim doi încă din preistorie.

1772 î.Hr. – Puțini știu că faimosul Cod al lui Hammurabi, prima legislație scrisă din istoria omenii conține nu 282 de legi, așa cum susțin profesorii de istorie cu mintea închisă, ci, de fapt, 283 de legi. Experții în scrierea cuneiformă nu au reușit însă să traducă această reglementare antică secretă. Reporterii noștri, însă, au reușit. Aceasta spune că vor fi bătuți cu basca udă cei care se pun în calea iubirii dintre Alex Velea și Antonia.

350 î.Hr. – Există dovezi care indică faptul că pentru putea ține Lyceum-ul în picioare, Aristotel a fondat un tabloid numit „Clickos” în care acesta încerca, prin puterile ce i-au fost conferite de filosofie, să prevadă cine se va mai combina cu cine din cetate. Uneori, spun unii istorici ai filosofiei, Aristotel putea să vadă chiar viitorul, iar într-unul dintre cele mai circulate numere din „Clickos” în epocă, acesta a prezis că, într-un viitor îndepărtate, doi cântăreți din România se vor combina. Oare despre cine o fi vorba?

1180 d.Hr. – Se pare că într-un moment de halucinație din cauza rănilor suferite, Ginghis Han le-a spus fiilor săi că a înfăptuit marele Imperiu Mongol ca, într-o bună zi, stră-stră-stră-(…)-strănepotul său, Alex Velea, să-l conducă alături de iubita sa, Antonia. O simplă coincidență sau mai mult decât atât?

1566 d.Hr. – Pe patul de moarte, marele profet Nostradamus, a avut o ultimă viziune cunoscută de doar de inițiați: „După ce cântăreața cu păr de foc va muri, omul bronzat care vorbește în limbi de nimeni auzite se va combina cu bunesa mormonă!”. Multă vreme nu s-a știut înțelesul misteriosului pasaj, dar acum e clar!

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare