HomeVedeteFlorin Salam devine S.C. Florin S.A.lam!

Florin Salam devine S.C. Florin S.A.lam!

După ce inteligenții de la CNA au interzis folosirea pe posturile TV a numelui Steaua București în detrimentul numelui de drept F.C. Steaua S.A., mai mulți manelişti au contestat sistemul. Astfel, interpretul Florin Salam și-a schimbat numele în S.C. Florin S.A.lam. De asemenea,  Romeo Fantastik și-a recunoscut statutul,  abordând noul nume ROMeo FantaStick.

Cei mai afectați au fost,  însă, băieții de la S.R.I., care au devenit peste noapte, băieții de la S.R.L. "E prea mult pentru noi. În calitate de SRL, va trebui să plătim impozit chiar și pentru informații furate!", declară un agent sub acoperire a cărui nume nu-l vom dezvălui, căci iar ne înjură Gâdea. De asemenea, la cât de tare simt morcovul în fund patronii firmelor care au probleme cu actele atunci când vin cei de la ANAF, această instituție își va lua numele de drept, ANAL.

Astfel, după toată această mizerie a Consiliului, se pare că o parte din televiziuni au trimis către CNA scrisori în care și-au exprimat recunoștința prin textul simplu, "M.U.E. vouă", în traducere reală "Mulțumim Unor Extremiști, adică vouă!"

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare