HomeVedeteFondul de ten are garanție de frumusețe până când...

Fondul de ten are garanție de frumusețe până când te speli pe față.

Multe femei sunt încurajate să își dea cu fond de ten și cu fard pentru obraji, ca să arate mai bine când merg în oraș. Cu toate acestea, bărbații le preferă cât mai naturale.
"Iubita mea își dă cu fard doar când îi spune șeful ei să vină gătită la job, că o așteaptă el în birou. Cred că au treabă multă." descrie un tânăr student.
Foarte multe femei apelează la acest truc, inducând în eroare bărbații. "Nu se poate așa ceva. Fondul de ten creează dublă personalitate. Adică, seara te pui în pat lângă Albă ca Zăpada machiată, dimineața te trezește Baba Cloanţa nemachiată." adaugă un alt coleg student.
Se pare că tot naturalețea pielii e mai importantă și atrage bărbații.  "Domnule, iubita mea nu își dă cu nimic pe față. De aceea, am încredere în ea că nu mă înșeală. Sigur n-o ia nimeni de nevastă, la cum arată!" ne zice un mecanic auto.
"Atenție la fondul de ten! Îți ascunde acneele, dar nu ascunde caracterul!" spune un profesor de filosofie.
Nici în rândul persoanelor mai în vârstă situația nu e chiar roz. "Soția mea are 77 de ani. A spus că își dă cu fond de ten pe față pentru a-i face pielea mai frumoasă și mai fermă. Păi, să își dea și pe sâni, dacă are aceleași proprietăți."
Un alt cetățean conchide: "Fără să par misogin, sunt unele femei care atunci când apar pe stradă și nu își dau cu fond de ten pe față, arată așa de rău, că eu mă uit… în jur… mă uit, …înjur!"

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare