HomeVedeteGuru Badea își bagă picioru-n meserie

Guru Badea își bagă picioru-n meserie

Pentru că până și Nicolae Ionescu, realizatorul emisiunii „Apelul de noapte” de la Speranța TV a ajuns să spună „că-l bate pe Badea la rating de-l ascultă cu urechea”, Carmen Brumă a intervenit. Ca să-i curgă zen-ul anti-băsist prin vene, la recomandarea manechinei, Badea a pus mâna pe literatura yoghină, a spionat mișcarea MISA de la pisoarul alăturat și acum e relaxat, miroase a gingseng și e capabil să vorbească cu gura plină și de picioarele lui.

Se-mpute treaba, și-a zis Mirciulică în gând, și nu e de la picior. „Ce dracu facem? Vindem Jurnalul național? Urmează ZU, Antena 1, Antena 3 ș-apoi pe Cruduța. Ce ne rămâne de făcut?”, și-a spus în oglindă cu speranța că va avea același discurs și-n fața patronului. Problema-i că n-o să moară Badea de foame, că nu flămânzesc lingăii când vor ciumpalacii. Dar s-asculte bine la bruma de inteligență din relație, că nu se știe cum ajunge pe la Pro să danseze pentru cineva. Așa mândru de pauza dintre picioare o să bossa nova pentru o cauză nobilă. Ori pe la Realitatea TV/România TV să prezinte emisiuni despre căței, sau pe teren la inundații.

Să nu ne mire viitoarele reacții ale lui Badea, că-i în tranziție spirituală. Ce, nu știți cine era ăla cu gura cascată de mirare la spirala MISA din Sectorul 5?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare