HomeVedeteJurnalul lu` Daniela Crudu

Jurnalul lu` Daniela Crudu

04:32 – Bună dimineața jurnalu-le. Și tu tot a-cum ai ajunz din club? Vai ce noapte plin-ă a-m avut. El e Mihai, joacă la Steaua. Vă fac conștiință după ce mă spăl puțin ș-imi re-fuck macheajul.

06:26 – Am luat mic-ul de jun și prânzul. Foarte bun biscuitele. Vai, abea mă mai țin pe picioare de la atât suc cu vodcă, bere, tequila și gin, amestecate. E cock-tailul meu preferat, se numește „Dăl pe gât”… sau „în gât”? Cum spuneam, el e Ionuț și tocmai a-nceput să joace la Pandurii. E un băiat romantic, dar nu prea are cultură generală și n-avem ce să vorbim.

09:47 – Ce m-ă deranjează oamenii care spun despre mine căz fată ușoară. Da, cântăresc puțin, dar nuz așa fluturatică. Tu jurnalu-le nu crezi la fel? Uite, î-l întreb și pe Andrei, de la Rapid, că a venit în vizită să-mi repare Facebook-ul, și-o să vedeți că și el crede despre mine căz o fată sensibil-ă și drăguț-ă.

11:21 – Mia-m dat seama că Gigi e geloz pe mine. El e supărat că eu î-i tăvălesc fotbaliștii prin noroi mai mult decât o face el. Decât el m-ai bine eu, da oricum nuînțeleg-e cei iubirea. Eu îl iubesc pe… ăăă… am un lapjos dăla… Cosmine? E de la Ceahlăul. COSMINE!? Cum îl chiamă pe ăla del iubesc eu?

13:74 – Aj vrea să trag un pui de nani că diseară iar m-ă duc la muncă. E greu să fiiii asistentă TV. Te întorc ăjtia pe toate părțile și nuți dă timp să respiri. Mereu tre să ai ceva în gură de zis.

14:32 – Am și uitat ce bun e somnul la prânz, că miemi place să merg în club și la orele de zi. Numi place că Bogdan mă împinge din pat. Băi Bogdane, dacă tu la Oțelul acolo ești obișnuit săi împingi păia nu înseamnă că și eu vreau la fel! Nu îl mai iubesc!

19:62 – Mai am câteva ore șincep munca. Sunt așa emoționată și abea aștept să dansez. Păcat că înainte de muncă tre să merg la emisiunea aia unde stau pe scaun și să vorbesc despre intelectual și cu oameni dăștepți.

21fără ceva – Jurnalule, eu încep emisiunea. O altă seară de iubire și succes. Tu unde mergi? Belagio? Ok. Ne vedem acolo în o oră, doi.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare