HomeVedeteJurnalul Oanei Zăvoranu

Jurnalul Oanei Zăvoranu

09:21 Bună dimineața, jurnalule! Vai, am dormit oribil. Am avut aseară o sinucidere foarte slabă ca rating. Și e atât de greu să dormi în pat cu trei reporteri. Și lu’ ăsta de la Cancan TV îi put picioarele… Mă duc să dau niște interviuri și revin în pat că n-am apucat să le arăt cum trec de pe o parte pe alta.

10:35 Ce viață tristă am! Nimeni nu mă iubește. Pepe e deja căsătorit și are un copil, pe care din bun-simţ putea să-l boteze Oana, mama mă urăște și nu valorez pentru ea nici cât o coroană cu flori și n-am nici emisiune TV. Mă tratează ca pe o nebună isterică. Ah, ce aș vrea să mă sinucid, dar aștept să vină și ăia de la Kanal D.

12:02 Este deja prânzul și eu am făcut prea multe. Am obosit. Nu-i doresc nimănui să fie eu, că e greu să faci atâtea nimicuri obositoare. Decât Marty mă-nțelege. Am vorbit deja la spital și mi-am rezervat o internare de urgență pentru diseară când începe „Un show păcătos”. Băi, nene, sper de data asta să nu mai zică vreo asistentă nimic, decât ce le-am plătit să spună: „Oana e grav bolnavă, probabil pe moarte, dar numai bunul Dumnezeu o mai poate salva, ori o emisiune la TV”. D-aia e sistemul medical de rahat la noi, că nu știu medicii ce să zică la reporteri despre noi, vedetele.

15:32 Am exersat până acum sinuciderea pentru diseară. Am băgat vreo 20 de pliculețe de laxative, că cică așa-i bine, să-ți obișnuiești organismul cu o capacitate mare de rahat.

18:27 Sunt super fericită. Tocmai am primit două oferte de Revelion, să mă sinucid la Pro TV pe câteva mii de euro, iar la Antena 1 să mă bălăcăresc pe bonuri de masă. Deja parcă-s mai bine.

21:20 Nu mai pot sta mult, că au început să apară paparazzii la ușă și trebuie să-i servesc cu ceva cald, un antreu, o înjurătură, ceva. Că altfel nu mai vin, eu știu cum se lucrează cu ăștia.

22:55 Hai că tre’ să bag pastilele alea. Ne citim mâine, jurnalule, că acum ajunge salvarea și mă-nțelegi. Am de muncă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare