HomeVedeteJurnalul Oanei Zăvoranu după reîntâlnirea cu Pepe

Jurnalul Oanei Zăvoranu după reîntâlnirea cu Pepe

07:00 Bă, jurnalule, mă întorc din nou la tine. Tu ești singurul care înțelege că în spatele măștii de mahalagioacă este o fată finuță. Nu am putut să dorm azi-noapte. Întâlnirea cu Pepe m-a dat peste cap și acum mă gândesc că poate a fost o mare greșeală să-l înjur non-stop la TV.

11:00 Of, Doamne, ce să mă fac? L-aș suna pe Vadim, dar de când am spus lumii că aruncă cu scamele din buric în oameni nu cred că mai vrea să audă de mine. Eh, oricum, gluma mea cu V. C. (WC, haha) Tudor mi-a asigurat celebritatea pentru încă șase luni!

12:15 Gata! M-am hotărât. Acum că am pus ban pe ban după ce-am făcut panaramă în direct pot să mă împac cu Vanessa să facă o vrăjitorie să mi-l aducă pe Pepe înapoi. Să crape de ciudă bagaboanta aia de Pastramă!

16:45 Ce nenorociți! Aștia de la PRO nu mă mai vor la Dansez pentru tine. Le arăt eu lor! Vor să intre în război cu mine? O sa-i târăsc prin mocirlă în fiecare seară la OTV. Vezi, jurnalule? De fiecare dată când vreau să mă schimb apar niște zdrențe pe care trebuie să le înfund.

20:30 Îți aduci aminte ce gagică belea eram pe vremuri? Mă plimbam pe faleză cu Pepe, cu țâțele pe-afară, știind că orice ștoarfă ar vrea să fie în locul meu. Dar nu îmi fac griji… Dacă mă mai tunez un pic și mă ajută și Vanessa, Pepe e al meu. AL MEU!

23:10 Gata, mă culc liniștită. Încă puțin și voi fi din nou cea mai țiplă dintre fufe. Hai te pup!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare