Mădălina Ghenea s-a „deztatuat” de trecut

de Marcel Viorel , 29 mai 2016
Mădălina Ghenea s-a „deztatuat” de trecut

Când ești mică şi proastă, că aşa se spune-n popor, te gândeşti că nu-i lucru rău să-ţi tatuezi numele iubitului pe grumaz. Apoi trec anii şi… Mădălina Ghenea, a mai frumoasă româncă pentru cei care n-au fost niciodată-n România şi n-au habar ce-i în cluburile din ţară, s-a hotărât să-şi scoată tatuajele cu fostul iubit. Şi nu orice fel de tatuaje, ci tocmai unul făcut pe gât. Pentru că unde altundeva să-i pui lui Gheorghe, în cazul de faţă Philipp, dacă nu pe gât. Păi ce, să-şi facă tatuaj pe mână, omoplat, sân, laba piciorului, ca toate ţărăncile? Totuşi, vorbim de o ţărancă realizată, model, manechin.

Poate vă întrebaţi cât de mare trebuie să fie dragostea să ajungi să-ţi faci un tatuaj pe gât. Foarte bună întrebarea. Păi Mădălina l-a cunoscut pe Philaf ăsta prin martie şi după o săptămână îşi tatuase pentru el o inimă pe deget. Ca să-i arate că-i fată serioasă, umblă cu semnul sfânt la deget. Apoi, luată de val, la câteva zile după, a zis că-şi pune şi numele lui pe gât. O dragoste nebună, nebună, nebună!

Şi când era iubire mai mare şi Ghenea tatuată tot, ce să vezi? O părăseşte Philaf pentru o alta. Probabil aia a promis că-şi face tatuajul pe interiorul gâtului, ceva mai interesant. A plâns Mădălina noastră de mama focului, ba chiar a făcut necugetatul de a şterge pozele cu infidelul de pe Facebook, dar a mai mare durere a fost când şi-a scos tatuajul.

Acestea fiind zise, mamelor din lumea-ntreagă, eu vă dau un singur sfat: nu vă mai supăraţi pe fetele voastre că au ieşit la un suc nevinovat cu vreun băiat. Că altele, care-s date ca exemplu de succes, ajung ca după un suc să-şi tatueze numele iubitului pe ceafă. Bine, aveţi şi voi dreptate, că nu ştiu ce muieruşcă din România mai câştigă cât Ghenea pe alea două beţe de le spunea lumea craci, dar oricum, acum înţeleg de ce are picioarele subţiri: nu-i greutate mare pe ele.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Eu

  18 octombrie 2017 21:26

  Ce articolaș de doi bani, se cunoaște că este scris de un frustrat habarnist care nu cunoaște standardele de frumusețe. Mădălina Ghenea este mai puțin frumoasă, dacă nu seamănă cu matracucile din țară, majoritatea niște piticoate sub un 1.60? Ghenea are un corp perfect care se incadrează in cerinețe unui fotomodel, și apoi la ce dracu tot te legi de relațiile ei cu bărbații, că doar n-a venit Pleinn sau Bulter s-o culeagă de la Slatina, are și ea o carieră în modelling și actorie, un nume, o prestanță publică, este apreciată în afară mai mult decât în amărâta noastră de țară plină de femei frumoase, care n-au pupat niciodată vreun trofeu de Miss World sau Miss Univers, măcar Ghenea afost inlclusă de câteva ori într-un top internațional a celor mai frumoase femei....

  raspunde comentariului
 • dorina

  30 mai 2016 8:37

  Original. O afacere originala ! Un produs original !Cautam de urgenta persoane serioase pentru colaborare pe Internet in timpul liber, cu castiguri din prima luna. Va rugam seriozitate! Pentru mai multe detalii, trimiteti mesaj pe adresa dorinacostea07gmail.com

  raspunde comentariului
+