HomeVedeteMarijuana-i spartă, dar Mihai Morar e praf

Marijuana-i spartă, dar Mihai Morar e praf

Pentru cine nu știe, celebra cântăreață Marijuana și-a anunțat oficial revenirea în primul eșalon muzical cu piesa „Amagere”. Vă dorim audiție plăcută și sperăm să rezistați până la finalul piesei:

Deci? A plăcut, nu? Frumoasă bentița și vesta de piele. Mă gândesc la faptul că-s confecționate de Dana Marijuana pentru că de ceva timp, de câte ori s-a mai vorbit de ea, se spunea că vinde hand-made-uri pe la metrou și că-i mână pricepută. Adevărul e că, pentru cine nu știe, e dificil să rulezi un cui. Dacă ai reușit asta, și-mi imaginez că Dana are experiență din anii ”90, e floare la ureche să coși o vestă de piele, ori să faci cercei.

Piesa? Dom’le, e îndeajuns de proastă să intre pe Radio Zu, dar fiind și amuzantă sigur n-o vor accepta pentru că ei nu acceptă ceva mai amuzant ca glumele pe care le împrumută de ici-colo.

Cu toate astea, dacă suntem lucizi și cu bun-simț putem spune că Dana Marijuana nu-i tocmai o femeie lucidă. Pare puțin… spartă. Atât versurile cât și atitudinea de zi cu zi demonstrează că, la un moment dat, a fumat prea mult din numele ei… Probabil Marijuana a rulat niște dana și-a văzut elefanți și unicorni.

Dar Morar? Care pare fumat doar cu propriul ego și dorința de a face rating, n-a văzut că totul e o bășcălie ieftină pe seama unei femei rătăcite? Etica aia de jurnalist pe care stupid o aduc în discuție ce spune? Sau morala lui? Sau morala creștină? Sau faptul că-i de rahat să-ți bați joc de oamenii care nu se pot apăra la fel ca tine? El e cu mult mai ridicol decât biata Marijuana.

Știți ce-i trist? Că ne uităm la Dana Marijuana și-o considerăm dusă, nebună, cucu, dar de bizareria ei nu-l vedem pe Mihai Morar cum își freacă mânuțele mici și meschine că a mai bifat o zi de rating pe seama unui om. Știm că Morar poate și mai rău de atât… totuși, vorbim de omul care a căzut cu scara încercând s-o sprijine de nimic.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare