HomeVedeteMesajele playboy-ilor autohtoni către Antonia, acum că divorțează (sau...

Mesajele playboy-ilor autohtoni către Antonia, acum că divorțează (sau nu)

Cică Antonia divorțează. Sau doar (?) se desparte. Sau nu mai vorbește cu soțul ei câteva zile. Nu am înțeles exact despre ce e vorba, cert e că Antonia, dintr-un motiv sau altul, este iubibilă de-acum încolo și de alții. Mă rog, era și înainte, doar că acum e și oarecum moral, soțul devenind absent din peisaj. Cică. Nu se știe cu adevărat. Cred. Poate? Oare există Dumnezeu?

Un reporter al Academiei Cațavencu s-a deghizat în „oazafanurajameiajameia” ca să afle ce SMS-uri sordide a primit Antonia de la gigoloii șmecherași de România când au aflat că e disponibilă. Dacă nu știți ce înseamnă „oazafanurajameiajameia”, aflați că nici cântăreața habar nu avea ce înseamnă asta, având în vedere că reporterul nostru era îmbrăcat doar cu un tricou pe care scria alăturarea aia de litere fără sens.

Cătălin Botezatu: „Baby, îmi place cum ești. Nu vrei să încercăm o chiloțăreală maximă cândva împreună?”

Gigi Becali: „Și femeie, și hormoană de-aia. Așa-ți trebuie!”

Leo de la Strehaia: „Mă știi că-s băeat finutz, nu vrei să ne întâlnește să bem o cola? Vezi că o fie și niște paparați paperoți peperețe să apară și băeatu’ la ziar că mă întâlnește cu gagici mișto!”

Cătălin Botezatu: „Scuză-mă, Antonia, credeam că e numărul soțului tău.”

Ștefan Bănică: „De fiecare dată când divorțează sau se desparte o vedetă autohtonă, Andreea mă pune să dau acest mesaj automat: Soțul meu nu e disponibil! Andreea Marin-Bănică.”

Irinel Columbeanu: „Dacă-ți dau bip, mă suni să-ți propun ceva? Eu am rămas fără minute, iar tata a zis că nu-mi mai plătește factura de telefon dacă nu stau cuminte.”

Radu Mazăre: „NU VREI SĂ LUĂM COCAINĂ ÎMPREUNĂ? ÎȚI PROMIT CĂ-ȚI ARĂT COSTUMUL MEU PREFERAT! COSTUMUL LUI ADAM! HAHAHA!!!”

Gerard Butler: „Vrei să vezi 300 de spartani într-unu’? Întreab-o pe Mădă, dacă nu mă crezi!”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare