HomeVedeteNouă motive pentru care divorțează Teo Trandafir

Nouă motive pentru care divorțează Teo Trandafir

Teo Trandafir divorțează după aproximativ șase luni de căsnicie. În spatele acestui divorț se află numeroase conspirații, dar cele mai importante nouă explicații sunt următoarele.

1. Cei doi s-au întâlnit pe Facebook, ca orice relație promițătoare. Din nefericire, Teo și-a prins soțul cu alta-n chat în timp ce-și dădeau like-uri pe muzica lor.

2. Nunta a avut loc pe 2 iunie, în Sâmbăta Morților, când cică-i ghinion să te căsătorești, indiferent cât ciubuc ai dat preoților. De fapt, cei doi s-au luat în ziua când s-a născut marchizul de Sade.

3. Cuplul se certa din ce în ce mai des privind intrarea UDMR la guvernare. În cele din urmă și-au dat seama că nu vorbesc aceeași limbă și au decis să se despartă.

4. Cu toate că o iubește, Iosif Constantin nu a putut să treacă niciodată peste faptul că Teo a promovat maneliști la TV. Se trezea des din coșmaruri care implicau concerte cu Minune, Salam și Guță.

5. Relația nu mai are viitor dacă România nu intră mai repede în Schengen.

6. După ce a slăbit, Teo a primit mai multe oferte de a prezenta lenjerie intimă, lucru pe care soțul nu-l acceptă.

7. Pro TV vrea o nouă emisiune cu Teo, dar profilul trebuie să fie de femeie nemăritată, așa că vedeta se conformează.

8. Nu s-au înțeles în privința planurilor de Apocalipsă. Unul vrea pe Valea Prahovei, celălalt – la bulgari.

9. Teo și-a surprins soțul în timp ce se uita la Antena 1, mai exact la Acces direct. Șocul emoțional a fost mult prea puternic.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare