HomeVedeteOpt facultăți ce-l acceptă pe Gigi Becali

Opt facultăți ce-l acceptă pe Gigi Becali

După ce a fost refuzat de Facultatea de Teologie, mai multe universități din România se bat acum pentru studentul Gigi Becali, existând chiar incredibila situație când zece facultăți se bat pentru un om.

1. Jurnalism – fiind un invitat permanent al televiziunilor, și având propria emisiune de 24 de ore la GSP TV, Gigi este considerat ca fiind chiar bun de un masterat în domeniul jurnalismului. Numeroase instituții plusează cu diplome pentru a-l avea și profesor pe Becali.

2. Sociologie – nimeni nu știe mai bine decât Gigi structura și fiziologia societății, fiind capabil ca într-o singură frază, după zero sondaje, să spună cum sunt românii: păcătoși, dar iubiți de Dumnezeu.

3. Comunicare și relații publice – modul în care patronul echipei Steaua a comunicat în ultimii ani cu diverse persoane a constituit studiu de caz pentru numeroși studenți. Este un exemplu de dualitate schizo-comunicativă, termen inventat special pentru el.

4. Științe politice – pentru Gigi politica n-a fost niciodată o știință, fiind ceva genetic la mijloc ce-l face să înțeleagă toate subtilitățile de care are nevoie, precum „imunitate“ și „chiul“.

5. Administrație publică/ Management – toate facultățile de administrație publică îl vor, vădit impresionate de modul în care Gigi a condus o echipă de fotbal, un partid și o familie. Specialiștii cred că Becali ar putea finanța și o calificare în Champions League.

6. Marketing – după „Ler“ și „Oana Roman“, Becali este cel mai vândut și căutat produs din România. Se estimează că dacă ar apărea orice rahat, chiar și comestibil, cu numele de Becali, s-ar vinde mai ceva ca șaorma și McDonald’s.

7. Filosofie – fiind deja un reputat filosof, Gigi are nevoie doar de trei luni de practică pentru a-și desăvârși munca.

8. Litere – de fapt, Universitatea de Cifre era mult mai bună pentru el, dar oficialii instituției au declarat că pentru Gigi vor schimba multe în programe, fiind și cursuri intensive de matematică precum: „un milion plus alte mii de milioane fac super multe milioane, pac pac!“

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare