HomeVedeteOpt motive din spatele despărțirii cuplului Anda Adam –...

Opt motive din spatele despărțirii cuplului Anda Adam – Victor Slav

O nouă despărțire zguduie lumea mondenă de la noi: Anda Adam și Victor Slav. Faptul că autorul acestui articol nu are nici cea mai mică idee despre ce este exact entitatea care poartă numele de „Victor Slav” nu l-a oprit să speculeze un pic asupra motivelor care au adus această ruptură pe scena pop de la noi. Să sperăm că asta va însemna mai multe videoclipuri sexy cu Anda Adam la care să se uite corporatiștii cu sunetul oprit la birou.

 

  1. Anda s-a săturat de Victor. De ce? Păi, cum naiba să se îmbrace Busu mai cool decât  prietenul Andei Adam.
  2. Victor Slav a zis că el s-a combinat acum şase ani cu o cântăreață pe nume Anda Adam, nu cu Lady Gaga de Dâmbovița.
  3. Ultimul videoclip al Andei a avut considerabil mai puține țâțe decât cele făcute de concurență (Inna, Alexandra Stan sau Antonia), deci a avut și mai puțin succes. Astfel, era nevoie de o despărțire pentru audiență.
  4. Nu numai alinierea greșită a prosoapelor în baie a determinat-o pe Anda să încheie relația, ci și faptul că a găsit o furculiță pusă la linguri în bucătărie.
  5. Nu s-au înțeles asupra nuanței de roz pe care o va avea noua cămașă a lui Victor.
  6. Anda i-a propus lui Victor să facă o nouă emisiune: „Frumusețe pe vârf de ac de seringă cu botox”. Acesta s-a hotărât însă că e mai utilă o emisiune care să se numească „Frumusețe pe marginea unei pastile de steroizi anabolizanţi”.
  7. Anda i-a cerut lui Victor să mai poarte naiba și el niște adidași sau măcar niște cipici, că s-a săturat de cizmele lui de lesbian.
  8. Panda madam… PANDA MADAM!!! Eu nu mai zic nimic…

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare