HomeVedetePiţipoance serioase căutăm serviciu. Oferim servicii

Piţipoance serioase căutăm serviciu. Oferim servicii

Cercetătorii ne transmit că ne apropiem de normalitate, dar cetățenii sunt panicați și nu știu cum să reacționeze. Poporul este siderat de când a aflat că Sânzi, Trașcă și Tonciu au fost concediate pe motiv că emisiunea lor nu făcea rating. Nimic nu va mai fi la fel.

Ne îndreptăm spre o Apocalipsă a televiziunii așa cum o știm. Primul pas a fost făcut deja, mic, timid și prea puțin vizibil. Pe când Kanal D, Antena 1 ori Pro TV se băteau în achiziții importante de carton cu față de vedetă, postul Prima TV și-a zis: „Am încercat scăldătoarea asta mizeră și n-am avut succes”, așa că emisiunea „Fete bune”, cu cele trei sportive practicante de semințing, a fost scoasă pe linie moartă și buticăresele trimise la Oficiul pentru Forțele de Muncă să-și caute tarabă în Obor. N-are rost să mai discutăm cum de-au crezut cei de la Prima TV că „Fete bune” ar putea să facă audiențe-record, dar probabil că și-au propus să o bată pe fata bună de la Antena 3, Gâdea. Am auzit că au și reușit.

E surprinzător că oamenii nu s-au uitat la o emisiune atât de captivantă. Cum adică să nu facă trei florărese audiență? În ce țară trăim? Voi la ce v-ați uitat, oameni buni? TVR Cultural? Până când? O să creadă și Ponta în el, sigur că de când se ocupă personal de oamenii de la ICR e țara mai cultivată și scoate mia de IQ la hectar.

Îmi e milă și mă gândesc cu durere la cele trei fete care-au ajuns să nu facă nimic, la fel ca până acum, dar pe gratis. De exemplu, ce să facă Sânzi? Că nu-i frumoasă, dar are bust. Să-și deschidă lăptărie? Despre Trașcă ce să spun? Ea, din păcate, n-are de nici unele și nu pare-n stare să facă nici măcar o șaormă. Unde mai pui că ea-i motivul pentru care există bărbați misogini. Tonciu e puțin mai câștigată în toată ecuația. Are multe calități să reușească și solo. Îl are pe Mitea, ce-i conferă un plus de mișto la adresa ei. Unde mai pui că e și slobodă la gură, nasul ei poate speria copiii care se aventurează în larg la mare și e singura capabilă să-i pună capac oricărui intelectual, cu doar două vorbe: taci, fă!

Dacă mă gândesc mai bine, viitorul mă sperie. Propun să milităm pentru întoarcerea celor trei în televiziune. Mai bine un prezent previzibil decât un viitor incert.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare