Primiți cu divorțul?

de Iulian Tudor , 16 ianuarie 2014
bianca cristea

La modul general, calitățile umane pe care le apreciez cel mai mult sunt cele pe care le posed eu, în mod particular. N-aș vrea să le enumăr aici, n-are serverul atâta spațiu, așa că mă voi opri asupra uneia singure, care-s două: flerul, puterea de anticipație și succesul involuntar la femei inaccesibile, care-i a treia. , când piesa de mobilier Victor Slav se căsătorea cu obiectul sexual Bianca Drăgușeanu, : „...Bianca și Victor s-au marketing-căsătorit, iar Pro-ul a făcut audiență. Urmează nunta. Pun pariu că va fi transmisă în direct sau indirect la Măruță. După câteva luni se vor certa la Măruță, apoi se vor împăca la Măruță, vor divorța la Măruță, se vor recăsători la Măruță și tot așa“. Acum, dați-mi voie să mă-nclin în fața mea și să-mi strâng mâinile. După patru luni de căsnicie, după zeci de certuri tabloidizate, Slav și Drăgușanu au anunțat că divorțează.

Pentru că seria de emisiuni

Motivul divorțului ar fi acela că Bianca și-a petrecut un weekend la Paris împreună cu Adrian Cristea. Pentru cei care nu urmăresc mondenitățile, dar se uită la fotbal, Cristea a fost, la un moment dat, un fotbalist, dar nu sunt sigur. Faza e că Slav, deși târziu, s-a prins de trădare, asta ca să nu mai zică cineva că ăia/alea care prezintă vremea n-ar avea inteligență. Îți trebuie ceva istețime să arăți Vasluiul pe hartă, mai ales că e un județ care se cam clatină, la fel cum ai nevoie de agerime să te prinzi după doar două zile că-ți lipsește nevasta de-acasă.

Acum revin la cele spuse la începutul articolului, în care am fost nevoit să suport, fără să vreau, câteva laude deșănțate la adresa mea, și zic că „da, voi avea din nou dreptate“. Dreptate când voi spune că gonflabila și recamierul se vor împăca, evident la Măruță, apoi se vor certa iar, și vor divorța, firește, tot la Măruță, pentru a se împăca din nou. Pentru că seria de emisiuni și pentru că marketing. Dar ce mă uimește pe mine este diferența dintre pozițiile adoptate de cei doi, de Victor Slav și de Bianca Drăgușanu, în fața acestei probleme. Bianca a stat în toate pozițiile, prin toate revistele și tabloidele. Victor Slav a fost, ca de obicei, inert. Și dacă-i zici că are personalitatea unui fotoliu cu brațe groase se supără.

Citește și:

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+