HomeVedeteȘase fantezii cu mame pe care le are Mircea...

Șase fantezii cu mame pe care le are Mircea Badea

În ultimul timp, Mircea Badea și-a manifestat, la TV și pe internet, dorința de a avea mai multe mame, vii sau trecute în lumea celor care nu se mai uită la Antena 3 nici cu forța. Cu toate astea, sunt câteva fantezii pe care le are și-și dorește din suflet să și le satisfacă.

1. Mama Leone – de când a auzit versurile piesei lui Bino, Mircea nu se mai poate astâmpăra și vrea să știe mai multe despre această „mama leone, tu sei un angelo”. Plecat în concediu în Italia, a încercat s-o găsească, dar n-a făcut mare brânză. Sau parmezan.
2. Mamma Mia – pasiunea lui Badea pentru muzică a apărut după ce a auzit piesa suedezilor de la ABBA. La-nceput credea că-i un moldovean care cântă despre mama sa. După un timp și-a dat seama despre ce-i vorba și acum vrea să ajungă la Eurovision.
3. Mama (film) – anul acesta a apărut un film de groază despre fantoma unei mame care bântuie o tânără familie. Badea a recunoscut mereu că ar vrea să treacă de câteva ori prin fantoma respectivă.
4. Alma Mater – a căutat-o mult pe Facebook pe această Alma, dar n-a găsit nicio poză cu ea.
5. Muma lui Ștefan cel Mare – Mircea își dorește din tot sufletul să facă istorie, d-aia uneori recită singur în baie: „Un orologiu sună noaptea jumătate. / La antene-n poartă, oare cine bate? / „Eu sunt, bună maică, crizatul dorit; / Eu și de la Felix vin mereu poftind”.
6. Grasu XXL – Mircea adoră să facă dragoste pe Grasu XXL ascultând piesa „Turbofin”. Adică întins pe solist.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare