HomeVedeteSenzațional! Monica Macovei e liderul motocicliștilor care l-au terorizat...

Senzațional! Monica Macovei e liderul motocicliștilor care l-au terorizat pe Mircea Badea în direct și la ore de maximă audiență

Nu o să vă vină să credeți cine este liderul motocicliștilor care l-au terorizat, seară de seară, pe Mircea Badea, lângă studiourile Antena 3!

Aseară, pe Kanal D, s-a lămurit misterul. Monica Macovei, europarlamentar și candidat la prezidențialele din noiembrie, a intrat în platoul emisiunii TV călare pe o motocicletă și un cartuș de glonț de mitralieră în mână. În haine de piele, cu cizme cu carâmb înalt, cască de motociclist și ochelari fumurii, Monica Macovei a descălecat de pe Mobra modificată Harley direct în fața gazdei emisiunii Teo Trandafir, întinzându-i cartușul și zicând: "ăsta a omorât un om, a ieșit glonțul și a omorât un om".

"Prefer această Mobră modificată" – a mai declarat Monica Macovei – "pentru că face zgomot. Încă de când copilăream când auzeam cum sună pe stradă ca toba, știam că-i motoreta Mobra. Este o măsură drastică de a lupta cu mult zgomot, împotriva zgomotului produs de către Antene".

Cât despre apariția sa inedită pe motocicletă, Macovei a precizat că a fost inspirată de primul protest al motocicliștilor și mai ales de acel tânăr care a declarat că a primit 100 de lei de la Băsescu să se ducă să protesteze în fața Antenei 3 și nu l-a putut refuza având în vedere faptul că “Băsescu este feblețea lui”.

Din păcate, susține eurodeputatul, n-a reușit să se întâlnească încă cu Traian Băsescu, așa că îl consideră dator cu 100 de lei.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare