HomeVedeteSENZAȚIONAL! Oana Zăvoranu știe engleză. Cât de cât

SENZAȚIONAL! Oana Zăvoranu știe engleză. Cât de cât

De luni dimineață, tabloidele românești au început să vuiască din cauza unui post de pe Facebook al Oanei Zăvoranu, în care aceasta dezvăluie că acum nu-știu-câtă vreme a avut nu-știu-ce aventură cu Mircea Badea. Nu prea ne interesează detaliile acestei afaceri sordide – putem doar să spunem că se aplică perfect zicala străveche „Cine se-aseamănă se adună!”. Și că-l numește pe Badea „little dick”.

Ce este cu adevărat interesant în tot scandalul ăsta la care și cele mai profesioniste mahalagioaice ar ridica un pic din sprânceană este profilul de Facebook al Oanei, care-i plin de umor involuntar. Nici măcar nu știam că fosta lui Pepe are așa ceva, că, la câte apariții are la TV, nu-mi dau seama când are timp să mănânce. Oricum, vă recomand cu căldură să intrați pe pagina ei de Facebook, pentru că veți râde cu pofta, măcar de felul în care violează în grup de una singură gramaticile limbilor engleză și română.

Mesajul de întâmpinare este, de exemplu, absolut delicios: „ONE OF THE MOST BEAUTIFUL, IMPORTANT AND POWERFUL ARTIST OF HER GENERATION, BOTH ADMIRED AND DISPUTED, THE ONE AND THE ONLY… OANA”. Dacă englezii sau americanii au vreun Pruteanu, îi doresc să nu dea peste profilul ăsta niciodată în viața sa. Asta-i o chestie –  cealaltă, mai amuzantă, este că Oana Zăvoranu crede că-i artistă. E ca și cum Crin Antonescu are crede că e un politician de calibru. Ups. Mai toate postările artistei popoului se termină cu „Love u much, Oana”, iar felul în care pune virgule în textele-i pline de tâlc ar determina-o până și pe EBA să se strice de râs. Bine măcar că mă-sa are cratimă!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare