Blaga, să se revizuiască, primeşte, da’ să nu se schimbe nimica!

de Spartakus , 30 iunie 2012
Blaga, să se revizuiască, primeşte, da’ să nu se schimbe nimica!

Zdrobiţi în alegerile locale, când alegătorii au votat cum au votat nu din dragoste de USL, cât din ură faţă de PDL, portocaliii promit să se schimbe. După obiceiul pământului, între ei.

Că Boc nu e o locomotivă capabilă să tragă după ea ditamai hardughia de partid, cu baroni locali de multe ocale, cu vile, piscine, acareturi, amante, blănuri şi cristale Svarowski cât oul de porumbel, şi-a dat seama până şi el. Aşa că fostul ţine-cal al lui Băsescu a decis să renunţe la preşedinţia partidului, cedând locul unuia mai puternic. Şi cine altcineva e mai forţos în PDL decât Blaga, cu muşchii lui de Mister Olympia, cu fălcile de buldog, capabile să sfâşie şi cele mai groase comisioane şi cele mai dure şpăgi care au tranzitat vreodată vama?

O tentativă palidă de a-l contracara pe Blaga au făcut reformiştii Macovei şi Preda, dar nici n-a trebuit să mârâie Buldogul la ei, că, imediat, aceştia au jurat că nu se ating de osul lui – şefia partidului.

Aşa că, după ce această aripă moale, firavă şi jumulită s-a plecat în faţa evidenţelor, aripa dură e gata să i se alăture lui Blaga: acesta a anunţat deja că ar vrea ca secretarul general al partidului să fie Gheorghe Flutur, îl ştiţi, băiatul ăla simpatic care şi-a luat perversa de pe Câmpulung Moldovenesc cam în genul în care a încasat la pifometru Bute de la Froch! Ce se întâmplă în PDL e comedie mare: Boc, care a ieşit primar, e dat afară în şpiţuri, în vreme ce luzării care au pierdut în mod inexplicabil alegerile, deşi umpluseră maţul bizonului majoritar, ba-i mai dăduseră şi-o găleată la plecare, sunt cooptaţi la vârf, pe principiul „Cu perdanţii noştri-n frunte, vom avea succesuri multe!”. De fapt, eu cred că m-am prins: băieţii ăştia sunt geloşi pe PNŢ, dom’le! Adică ţărăniştii să fie „partid istoric” şi ei nu?

Aşa că ia treci Bercene, ia treci Videne la cârma partidului, să arătaţi cum se pierd cu adevărat alegerile şi cum intraţi în istorie la toamnă! Păi ce, vouă nu vă plac caltaboşii?

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+