HomePoliticCapul lui Crăcea vrem!

Capul lui Crăcea vrem!

Caracter emotiv și sensibil, căruia-i scapă lăcrămi în pahar, topind gheața, nu doar când spune poezele la televizor ori când plânge pe umărul lui Dragă Stolo, Băsescu a fost cuprins de mila bietului becher de la Giurgiu, Marius Crăcea pre numele lui și a dat ordin de zi pe unitate, prin SMS, ca acesta să fie reprimit în partid. La o adică, era chiar de porc să-l lase pe bietul Marusică și nefxxxt și cu foncția luată, așa că, după atâta vaiet și zbucium, în Mișcarea Populară s-a făcut, în sfârșit, dreptate.

Junele Crăcea a revenit în triumf la pupitrul Mișcării Populare Giurgiu, unde a fost ridicat în slăvi de președintele organizației județene, Ionel Dinu, care i-a făcut o reclamă de ziceai că vrea să-l însoare cu jurnalistele din sală: că e doctor în Psihologie, că are trei masterate, că e curat la suflet și la budigăi, că e onest și superinteligent și că, în definitiv, mărimea nici nu contează.

Acum, n-ar fi exclus să-l vedem pe Crăcea candidat la Primăria Giurgiu, pentru că, așa cum zic toți, e un tânăr de mare viitor. Ca să-și sporească șansele de câștig, partidul Mișcarea Populară ar putea organiza, în preajma alegerilor, un reality-show, în care candidatele la inimioara lui superinteligentă să se bată pentru Crăcea, dar numai după ce vor jura pe ce au ele mai scump (geanta, mașina, trusa cu farduri) la locale. Și, ca epilogul să fie chiar ca-n basme, Crăcea ar trebui să se însoare cu aleasa inimii – care l-a și ales primar, chiar în ziua când depune jurământul de edil. Adică el să fie și primar, să vorbească despre statul român care ocrotește famelia, etc, etc, și tot el să fie, pe urmă, și ginerică, rostind, cu vocea tăiată de emoție, fatalul ”Da”. Nici în filmele lui Kusturica n-ați văzut așa ceva, invidioșilor!

Sunt convins că domnul Marius Crăcea ar fi un primar excelent pentru un oraș ca Giurgiu, doar că îl sfătuiesc să fie foarte atent, că funcția implică riscuri și el oricum are un nume predestinat: ați văzut Boșcodeală de la Buzău cum s-a crăcit cu pipițele alea două și-acum riscă să piardă primăria…

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare