Ciolacu refuză economia la apă și nu vrea să facă duș cu Ciucă. Campania electorală se amână până când primul lider se va apleca după săpun

de Laurenţiu Muşoiu , 21 septembrie 2022
Ciolacu refuză economia la apă și nu vrea să facă duș cu Ciucă. Campania electorală se amână până când primul lider se va apleca după săpun

Relația în coaliția de guvernare pare să nu mai meargă atât de bine, după ultimele declarații ale președintelui Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu.

Acesta a afirmat că nu este de acord să facă duș împreună cu premierul și președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, pentru a economisi apa, conform recomandărilor Uniunii Europene.

Ciolacu susține că este președintele cu cel mai mare partid din țară și are nevoie de o cabină de duș pusă la dispoziție doar pentru el, pentru a evita ciocniri preelectorale cu partenerul din PNL.

Social-democratul s-a arătat însă în continuare dispus să-l perie pe spate pe premierul Nicolae Ciucă, dar doar în ședințele Coaliției.

Ca un partener responsabil, care ține la relația formată la Palatul Victoria, Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR) a mers în Parlament pentru a le majora salariile aleșilor, astfel încât partenerii Ciucă și Ciolacu să-și permită fiecare propriul săpun și cabine de duș separate, pentru a nu mai sta cu emoții legate de care partid se va apleca primul.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+