Cîțu, un Superman slab când este atacat cu AUR, nu cu kriptonită

de Laurenţiu Muşoiu , 15 septembrie 2021
Cîțu, un Superman slab când este atacat cu AUR, nu cu kriptonită

Deja nu mai este un secret pentru nimeni că Superman este de fapt premierul României, Florin Cîțu, după ce șeful Executivului s-a demascat pe rețelele de socializare.

Dezvăluirea făcută de Florin Cîțu a aruncat însă în aer mai multe preconcepții pe care publicul le vea despre supereroul legenadr.

De exemplu, toți fanii lui Superman erau convinși că supereroul este un personaj înalt, nu un uriaș liliputan în țara minunilor guvernamentale.

De asemenea, împătimiții benzilor desenate erau siguri că Superman este, în viața de zi cu zi, un ziarist, nu un finanțist care se războiește cu presa.

Marea surpriză, care a șocat publicul din întreaga lume, este legată de slăbiciunea lui Superman Florin Cîțu.

Până să-și dezvăluie adevărata identitate, toată lumea știa că puterile lui Superman dspar când acesta este expus la kriptonită.

Adevărul este însă altul: Florin Cîțu nu este vulnerabil când este atacat cu kriptonită, ci cu AUR.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • ION ILIESCU A INVADAT UCRAINA CU MITINGUL FSN !

  16 februarie 2022 10:37

  ION ILIESCU A INVADAT UCRAINA CU MITINGUL FSN , CA OMAGIU , MITINGULUI FSN DIN 16 FEBRUARIE 1990 DIN BUCURESTI . IAR FLORIN CITU A CERUT AZIL POLITIC IN AMERICA IN FLORIDA , CA SA SE BRONZEZE LA SOARE , CA IN BUCURESTI , A FOST OPRITA CALDURA ! SI APA CALDA ! SI POATE CA FLORIN CITU SE DUCE LA NASA SI CERE O FARFURIE ZBURATOARE CU PIZZA , CA FLORIN CITU SA AJUNGA SUPERMEN SAU OMUL PAIANJEN PE RACHETA !

  raspunde comentariului
 • Christina Schulz

  13 februarie 2022 15:53

  Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail ogagakuntagmail.com1 Vrăji de dragoste2 Vrăji de dragoste pierdută3 Vrăji de divorț4 Vrăji de căsătorie5 Vraja de legare.6 Vrăji de despărțire7 Alungați un Iubit trecut8. Vrei să fii promovat în biroul tău Vraja de loterie9 vrei să-ți mulțumești iubitulContactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată ogagakuntagmail.com

  raspunde comentariului
+