Discuții de pahare încinse, între Orban și Cîțu: Ambii au ieșit cu un ochi vânăt

de Laurenţiu Muşoiu , 04 februarie 2022
Discuții de pahare încinse, între Orban și Cîțu: Ambii au ieșit cu un ochi vânăt

Fostul și actualul președinte al Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban și, respectiv, Florin Cîțu, au fost suprinși ieșind cu câte un ochi vânăt din același birou de la Palatul Parlamentului.

Surse politice au precizat, pentru ACADEMIA CAȚAVENCU, că în birou ar fi avut loc mai multe discuții “încinse” între cei doi.

Discuțiile au fost încinse, deoarece așa este servit, în mod firec, coniacul în pahare încălzite.

Paharele de vorbe ar fi fost atât de încinse și îndelungate, încât echilibrul discuției dintre cei doi liberali s-a pierdut, iar aceștia au ajuns să dea cu ochii în aceeași sticlă.

Colegii parlamentari, apropiați ai celor doi, resping orice scenariu legat de un conflict fizic între ei.

Semnele de vătămare de pe chipurile celor doi ar fi cauzate doar de dezbaterile încinse și aburinde legate de problemele arzătoare ale societății românești.

Legat de faptul că Orban l-ar fi numit pe Cîțu “nesimțit”, fostul președinte PNL a explicat că s-a referit că Florin Cîțu nu a simțit că paharul de coniac s-a răcit și că sticlele s-au golit.

La rândul său, actualul lider liberal, Florin Cîțu, a menționat că Ludovic Orban uită ce vorbește la “dezbateri protocolare”.

Concluzia este una simplă: consumator la consumator nu-și scoate ochii.

Totuși, este recomandat ca în astfel de discuții politice să nu îl aprobi prea des pe interlocutorul din fața ta, mai ales cât timp mai există o barieră de sticlă între voi.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Christina Schulz

    23 februarie 2022 21:08

    Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail ogagakuntagmail.com1 Vrăji de dragoste2 Vrăji de dragoste pierdută3 Vrăji de divorț4 Vrăji de căsătorie5 Vraja de legare.6 Vrăji de despărțire7 Alungați un Iubit trecut8. Vrei să fii promovat în biroul tău Vraja de loterie9 vrei să-ți mulțumești iubitulContactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată ogagakuntagmail.com

    raspunde comentariului
+