HomePoliticParlamentDupă ce au dezincriminat conflictul de interese, parlamentarii vor...

După ce au dezincriminat conflictul de interese, parlamentarii vor și pușcării mixte, unde să intre cu toate rudele angajate!

Adunați ca la urs, în ultima ședință a stagiunii parlamentare, deputații au decis să dezincrimineze conflictul de interese, susținând că nu e nicio problemă dacă-și angajează, pe banii noștri, rudele lor. Asta deși Curtea Constituțională dăduse aviz negativ acestei legi. Dar cine-i, frate, Curtea Constituțională, că doar n-o fi ea mai tare decât cei 588 de șmecheri de meserie auto pe care populimea i-a trimis în Parlament? Așa că, până să se dumirească hipsterii ce și cum și până să vină toamna, ca să poată ieși în stradă – că nu se poate face miting pe căldurile astea, să fim serioși – , rubedeniile parlamentarilor vor continua să încaseze bănuțul gros, iar politicienii aflați în pericol să facă închisoare vor merge, bine-mersi, la răcoare, dar nu la supă de arpacaș, ci la all-inclusive, prin Caraibe.

Se pare însă că politicienii penali nu vor să se oprească aici. Pentru că sunt niște oameni foarte sufletiști și niște familiști convinși, ei au în vedere și construirea de pușcării mixte, pentru rudele de toate gradele și de toate sexele. ”Nu mi se pare corect ca eu să merg la Jilava, iar verișoara Nuțica, cu care am furat cot la cot din fondurile europene, să fie dusă la Târgșor. Asta este de-a dreptul discriminare. Am angajat-o, am furat împreună, continuăm împreună”, ne-a declarat, indignat, un deputat, care tocmai își încărca bagajele să plece în vacanță. Pentru a repara asemenea nedreptăți, se va propune guvernului construirea de închisori de lux, dotate cu aer condiționat, bufet, salon de masaj și dormitoare conjugale cu saltele cu apă, dar și acces gratuit la toate site-urile porno de pe Internet. ”Mulți dintre colegii parlamentari nu vor mai pupa Parlamentul din toamnă, ci vor merge la pușcărie. Ne-am gândit că ar fi frumos să aibă la închisoare toate condițiile pe care le-au avut și când erau deputați sau senatori”, au precizat surse din Camera Deputaților.  Potrivit unui proiect de lege, care va fi supus spre aprobare următorului guvern, toate celulele vor arăta la fel de luxos, ca să nu se simtă nimeni mai prejos. ”Am avut în vedere faptul că mulți dintre politicienii arestați pentru corupție au fost trimiși în arest la domiciliu și unii dintre ei, mai ales cei de la PNL, s-au simțit prost într-o vilă cu doar 30 de camere, știind că prietenii lor din PSD, deși poate nu furaseră cu la fel de multă dibăcie, s-au lăfăit în vile cu 50 de camere”, au afirmat sursele noastre.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare