Foștii colegi îi iau apărarea lui Băsescu: Nu era turnător, doar uita ce vorbea la băutură

de Laurenţiu Muşoiu , 25 martie 2022
Foștii colegi îi iau apărarea lui Băsescu: Nu era turnător, doar uita ce vorbea la băutură

Foștii colegi de academie navală ai lui Traian Băsescu îi iau apărarea acestuia, după ce instanța supremă a stabilit că a fost turnător al Securității.

Foștii colegi ai lui Traian Băsescu nu cred că acesta turna cu intenție, ci pur și simplu, nu mai știa ce vorbea la băutură.

În plus, apropiații fostului președinte susțin că acesta nu era obișnuit să toarne, ci să i se toarne și să i se toarne mult.

Traian Băsescu era expert doar în plasarea cuburilor de gheață în pahare, dar de turnat se ocupau ospătarii sau oamenii mai mici din jurul său, precum Emil Boc.

Prietenii lui Traian Băsescu spun că singurul loc în care a turnat fostul șef de stat este gâtul său.

Martori la ședințele bahice prezidențiale spun că Băsescu a mai încercat să toarne, dar se stropea mereu în ochi și din acest motiv s-a lăsat păgubaș, mai ales după ce a început să aibă și probleme cu vederea.

Actualului europarlamentar ajunsese să-i curgă Lacrima lui Ovidiu din ochi.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • NEAGU MIRCEA

    31 martie 2022 18:58

    CRED CA CEA MAI BUNA VARIANTA DE RASPUNS LA O LOCUINTA DE 3 CAMERE , CARE SA AIBE IN APROPIERE MAGAZINE , GURA DE METROU SI PIATA , AR FI O LOCUINTA LA BLOCUL ALMO , DE DEASUPRA MAGAZINULUI , BUCUR OBOR DIN BUCURESTI . LA SUBSOL LA MAGAZINUL BUCUR OBOR , EXISTA MAGAZINUL AUSCHAN , ESTE PIATA OBOR IN APROPIERE , VERANDA MALL , KAUFLAND , GURA DE METROU OBOR , IAR IN APROPIERE ESTE SI UN PARC DE UNDE SE POATE LUA O GURA DE AER CURAT . MAI ESTE O VARIANTA , O LOCUINTA LA BLOCUL DE PE CHIRISTIGIILOR , AFLAT IN CONSTRUCTIE , DAR NU STIU DACA NU CUMVA LOCUINTELE LA BLOC , DACA NU CUMVA , S-AU VANDUT DEJA ! AM CAUTAT PE INTERNET CERINTELE , IAR SINGURA VARIANTA ESTE ZONA OBOR LA BLOCUL ALMO , BUCUR OBOR .

    raspunde comentariului
+