HomePoliticJurnalul lui Dan Voiculescu

Jurnalul lui Dan Voiculescu

09:00 Bună dimineața, tovarășe colonel cu nume de cod „dragă jurnalule”! În baza angajamentului încheiat de bun acord la insistențele mele, te informez că sunt bine sănătos, ceea ce doresc din suflet și organului pe care l-am slujit din toate pozițiile atâția ani. Adică pe tine, „dragă jurnalule”! Spasiba pentru tot!

09:30 Aș mai adăuga, tovarășe, că fiica și nepoții mei intenționează să treacă granița într-o țară neprietenă din Vest, de unde vor să aducă mai multe bunuri burgheze, ca de pildă videouri și blugi prespălați. Cum, dragă jurnalule? Nu mai e nevoie de astfel de informații? Păi și eu cu ce să-mi mai ocup timpul, acum că nu mai sunt în Senat? Ce-ai spus? Cu o lovitură de stat? E, dacă e ordin, e plăcere!

10:45 Alo, tovarăşu’ Ion? Sunt eu, motănelul. Acum mai bine de-un ceas, nume de cod „dragă jurnalule” a dat ordinul. Da, putem începe. Dumneavoastră aveți grijă pe cine alegeți să apară în public, ne trebuie doi papagali, complet idioți și obedienți. Da, Victor și Crin sunt ideali. Am stabilit deci. Pupați-o pe tovarășa Nina din partea mea.

14:50 Tovar… Domnii mei Victor și Crin… Victor, îi dai tu o palmă lui Crin să se trezească? Mulțumesc. Deci, domnii mei, țara se îndreaptă într-o direcție greșită – spre stânga. Din experiența mea, vă spun că-n stânga e nașpa: sunt legi, e Constituție, e Fisc pe bune, e stat de drept, e UE și toate rahaturile astea care-și bagă nasul unde nu le fierbe oala și-ți strică afacerile. Drumul nostru e spre DREAPTA!!! Da, Vladimir Vladimirovici, venim!!!

18:30 Alo, Gâdea? Ai primit noul desfășurător al emisiunii de diseară? Mhm. Îl găsești genial deci. Da, știu că sunt unicul zeu la care te închini, mi-ai mai spus, dar încetează să-ți mai lipești buzele de dosul meu în timp ce mă venerezi, că fac reumatism de la atâta umezeală.

21:00 Tovarășe Dumnezeu care te bucuri veșnic de înțelepciunea lui Vladimir Ilici Lenin, fii bun și transmite-i că vremea lui n-a murit!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare