HomePoliticParlamentPe Vasile îl doare Montblancul. Am și dovada.

Pe Vasile îl doare Montblancul. Am și dovada.

Nu-s bucureștean. Nu-mi place Bucureștiul, așa cum multor politicieni nu le place provincia. Și când ajunge câte un purtător d-ăsta de costum la mine în oraș, îl vezi adunat tot în gușă de dezgustat ce e, uitându-se pe jos când merge de frica unor gropi imaginare și ferindu-se să se așeze pe un scaun până nu dă cu mâna înainte, în căutarea așchiilor care i-ar putea rupe pantalonii ăia scumpi. Nimic nu e destul de bun pentru el.

Nici presa. Să te ferească sfântul să-i pui politicianului de București o întrebare care nu privește satul tău. O să auzi o frază care va include “așa cum am mai explicat”, “București”, “le-am spus colegilor voștri din presa centrală”. Un fel de “marș, țărane, că nu te pricepi la de-astea”.

Dar mie îmi place. La nebunie! Am constatat că e bine și foarte mișto să fiu subestimat.

De-aia mi-a plăcut mult de Vasile Blaga, vineri, când a venit la Ploiești. Relaxat, ca un dandy, cu hăinuțele lui alea stupid de scumpe și cu ceasul ăla – am mai spus-o – al cărui nume nu cred că poate să-l pronunțe corect. Nici să-l scrie.

Montblanc Timewalker Chronograph Automatic nu costă degeaba vreo 3.000 de euro. Limbile și cifrele sunt placate cu aur roz, cureaua e din piele de alligator, geamul e de safir iar în mecanism sunt 27 de rubine.Ceasul are o autonomie de 46 de ore și poți să faci scufundări cu el până la 30 de metri adâncime. Plus că arată demențial de mișto.

Arată însă foarte rău la încheietura unui coclit, care nu știe să-l poarte. Nu poți să-ți sugi dinții când ai un Montblanc la mână. Sau să te scobești în nas. Sau să nu-ți tunzi părul din urechi.

Mai pe scurt, un Montblanc n-are ce căuta la mâna lui Vasile Blaga. Din motivele de mai sus, dar și din motivul care urmează:

Am făcut un montaj foto cu Blaga și cu ceasul lui, cu zoom pe cadran, ca să pricepeți de ce-l fac coclit. I-am făcut fotografiile astea la Ploiești vineri, 18 martie. Ce dată arată Montblanc-ul de la mâna lui? Nu e 18, nu?

Cum spuneam: nu-ți lua un Montblanc dacă ești genul care-și suge dinții. Care se scobește în nas. Care nu-și tunde părul din urechi. Sau care nu știe să potrivească data la un Montblanc.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare