Politica este o soţie respectabilă

de Nestor , 15 ianuarie 2016

”Anunţul meu pe scurt poate fi sintetizat astfel: politician giurgiuvean, caut iubită. Alegerile locale se apropie şi trebuie, chiar dacă nu sunt prima opţiune a partidului, să fiu pregătit din toate punctele de vedere. Oamenii nu sunt făcuţi să fie singuri, iar femeia spune multe despre bărbatul ei. Sper cu ajutorul presei să devin candidatul ideal pentru Primăria Giurgiu. Aş spune că viitoarea iubită ar fi ideal să lucreze în sistemul de justiţie, la judecătorie, tribunal, parchet, dar această condiţie ar fi prea restrictivă. Aşa încât criteriile de bază sunt să fie atrăgătoare şi inteligentă”. Acest anunţ al dlui Marius Bogdan Crăcea, preşedintele PMP Giurgiu, nu a rămas fără ecouri, atât din partea opiniei publice cât şi, cel mai important, a domnişoarelor vizate. Corespondentul nostru local transmite că, dintre numeroasele răspunsuri feminine primite, dl Crăcea a selecţionat oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere doctrinar şi personal. V-o prezentăm cu acordul dlui preşedinte:

"Blondă, politician cu experienţă, membru PMP cu trup, suflet şi resurse financiare, actualmente într-un scurt moment de retragere din considerente personale şi dorinţa dlui Băsescu. Sunt atrăgătoare şi inteligentă, tot dl Băsescu vă poate confirma la cerere. Am calificări ca politician, deputat, şef de partid, candidat, soţie şi partener de afaceri cu importante personalităţi ale vieţii publice, printre care i-aş enumera pe dl Băsescu, dl Cocoş şi chiar Victor Ponta. Lucrez cu sistemul de Justiţie din România, fiind în arest la domiciliu pentru o perioadă încă neprecizată. Am răspuns apelului dvs deoarece îmi plac bărbaţii cu chelie şi viitor politic promiţător.

Sunt o gospodină desăvârşită, mai ales în perioada campaniilor electorale: cos, gătesc, tricotez şi cumpăr salam Victoria alături de popor, deci nu am nas pe sus şi aere de parvenitism. Îmi place mult să fac agricultură şi cred că în acest sens judeţul Giurgiu are un viitor strălucit, dacă se vor absorbi fonduri europene cu pricepere şi simţ antreprenorial. Sunt sigură că veţi ajunge primar pentru că semănaţi cu dl Băsescu la chelie şi dânsul a fost tot primar la un moment dat. Dl Băsescu este idolul meu în viaţă şi politică, am încredere că la fel e şi pentru dvs, altfel nu aţi fi ajuns preşedinte de organizaţie municipală. La recomandarea dlui Băsescu nu v-am contactat pe Facebook, aşa cum aţi indicat, dl Băsescu consideră că astfel de probleme personale se rezolvă în intimitate, şi pot să confirm că şi dânsul îşi rezolvă anumite probleme doar în intimitate. Pe acelea politice le rezolvă acum pe Facebook deoarece nu mai are instrumentele de altădată, fiind azi la o vârstă politică respectabilă. 

În final menţionez că mi-ar face multă plăcere să mă numesc "Crăcea", consider numele drept unul care se potriveşte perfect viziunii mele doctrinare. Să construim împreună un viitor PMP-ului, copilul minune al politicii româneşti şi care va creşte ca dl Băsescu - într-un an sau doi cât alţii în zece. Rog răspuns privat pe adresa [email protected], te pupic ffff dulce." 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Dus cu pluta

    16 ianuarie 2016 18:10

    Sunt convins ca sceneta acestui dus cu Dunarea a fost montata in laboratoarele USL, la general Izmana unde cornuta este doctorand. Ei vedeti ca si cornutele pot fi doctori.

    raspunde comentariului
+