HomePoliticPP-DD bagă traseiști prin dos

PP-DD bagă traseiști prin dos

Ne făceam speranțe aiurea, stimați concetățeni, voi ăștia în compania cărora am stat cu orele la coadă în față sediului lu’ domnu` Dan ca să ne dea 20.000 de euro pentru bijniss ori apartamente cu vedere la Oltchim. Nici Iubitul Conducător, Întâiul Caracalean ori Căruța României, cum îi mai spuneam p-atunci, nu mai e ce a promis. A-nceput să permită tuturor intrarea în popor. Adică nouă ne spune în față că are în partid doar oameni aleși pe sprânceană, d-ăia de-au terminat ezoterismul la Harvard și sunt medici în șerpilianism la Oxford, dar când colo ce credeți că face domnu’ Dan? Prin dosul la partid bagă toți traseiștii de pe la partide, ca să iasă la număr. Nu-i frumos și d-aia de două zile nu mă mai uit la OTV. Poa’ s-o găsească și pe Elodia, că io nu dau pe el.

Ce caută Daniel Oajdea în Partidul Poporului lu’ domnu’ Dan? Adică ăia din PDL îl exclud de prost și PP-DD-ul îl ia de bun? Și el nu e singurul care pleacă de sub aripa băsistă: Cosmin Popescu, Mircea Giurgiu, Nicolae Bud și Marcel Romanescu.

Dar nici ăilalți nu-s mai breji. Tudor Ciuhodaru, probabil cel mai confuz politician, și-a făcut bagajele și-a intrat în PP-DD. De dragul lui sperăm că-i convine ideologia diaconesciană, că tare debusolat e. Când la PSD, PC, UNPR ș-acum la PP-DD. În curând, îl vedem la UDMR ori la Partida Romilor. Dacă nu știe omu’ ce vrea, ce să-i faci.

Așa că, domnu’ Dan, io, în calitate de cetățean revoltat care vreau dreptate și cinste așa cum te-am văzut pe matale, să nu-i primești p-ăștia în partid, că mă supăr, îți aduc înapoi adeverința de membru și posterul cu tine și gata. Ce, reporterii ăia ai tăi de vorbesc cu plantele nu-s buni de politicieni?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare