HomePoliticGuvernRepetentă la lecțiile de Fb predate de elevi, mini(stres)a...

Repetentă la lecțiile de Fb predate de elevi, mini(stres)a recapitulează ce nu s-a studiat

Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, revoluționează din nou Învățământul.

Șefa de la Educație aduce o premieră în istoria școlii românești și chiar a Învățământului, la nivel mondial: recapitularea unor noțiuni ce nu au fost auzite sau lecturate niciodată.

Acesta este procesul la care vor fi supuși elevii care vor reveni la școală, după încheierea perioadei de pandemie COVID-19, potrivit declarațiilor ministrului Monica Anisie.

Elevii vor avea ocazia să recapituleze ce nu au învățat niciodată, din cauza suspendării cursurilor pe durata stării de urgență decretate de președintele Klaus Iohanis.

Până în prezent, lumea întreagă a trăit cu impresia că recapitularea nu poate avea loc fără un proces de prezentare inițială a informației, ministrul Educației dă însă asigurări că acest lucru este posibil.

În cazul în care elevii români vor reuși să recapituleze ceea ce nu au învățat niciodată, școala românească va reuși cu adevărat să revoluționeze procesul educațional, așa cum a fost el cunoscut de întreaga planetă până în prezent.

De altfel, Monica Anisie a mai reușit o performanță notabilă, în timpul declarației filmate de la sediul Ministerului Educației și Cercetării, reușind să vorbească nimic mai mult timp chiar și decât președintele Klaus Iohannis sau decât premierul Ludovic Orban.

Până și sistemul video și platforma de socializare pe care a fost transmis mesajul au adormit în timpul declarațiilor celor din conducerea Ministerului Educației, astfel încât secretarul de stat pentru învățământ superior a fost nevoit să reinventeze filmul mut.

Este posibil ca acesta să fie primul pas pentru a pregăti elevii pentru o nouă materie ce va fi predată în școlile din România: știința cititului pe buze.

Pe durata acestei perioade în care discută online cu elevii și părinții acestora, ministrul Monica Anisie ar putea profita de ocazie pentru a învăța de la cei mici cum să folosească noile tehnologii și să poată da live-uri mai reușite pe Facebook.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare