SENZAŢIONAL: Elena Udrea a cântat aseară pentru Traian Băsescu!

de Spartakus , 04 septembrie 2014
Elena Udrea, pe post de Miley Cyrus, cu o bilă de care ghici, ghicitoarea mea, cine e agăţat?

Aseară, la Kanal D, candidata Elena Udrea a cântat în direct o melodie, la o emisiune tabloidă. Vă spun sincer, mi s-a rupt nu numai timpanul, ci şi sufletul ascultând-o. Versurile erau devastatoare, dar mesajul subliminal care se degaja din ele, n-a fost înţeles, cu siguranţă, decât de un număr extrem de mic de iniţiaţi, masoni de ziua a opta, illuminati şi bubuli. Pentru că unul din ei (nu-mi cereţi să dau nume) a fost băiat de comitet, mi l-a transmis şi mie, iar eu vi-l dau mai departe, că de-aia sunt jurnalist, să informez, no?

Dar să analizăm versurile:  „Curând va fi o noapte lungă şi fără tine-mi va fi greu, iubitul meu vino la mine, te-aştept să vii de Anul Nou”. Ce vrea Nuţica să ne zică, de fapt? Ea nu se referă, cum aţi putea voi băga mâna-n foc, la bezna deplină care domneşte în creieru-i propriu şi personal, ci la noaptea care va urma după ce se termină regimul lui Băsescu, Traian: pentru Udrea, cu siguranţă va fi o noapte mai lungă decât aia polară! Normal c-o să-i fie greu fără iubi al ei, cine s-o mai promoveze pe mititică şefă la administraţia prezidenţială, ministresă, deputată, etc, etc? Chestia cu Anul Nou s-ar putea să fie discutabilă. Dacă vine Ponta preşedinte, s-ar putea să-şi pună judecătorii ambiţia şi parcă-l văd pe Băsescu la mititica! Aşa că nu-l mai aştepta, fată, de Anul Nou, că nu vine! Poate de Revelionul 2020 să ai ceva şanse!

Strofa a doua e şi mai absconsă: „Râd şi plâng şi te strig aiurând, e soare şi ploaie, e cald sau e vânt, din somn mă trezesc şi tresar speriat, dar nu-i nimic, doar am visat”. Da, am avut şi eu impresia că Doamna aiurează încă de când, cu nişte amărâte de 6 procente, se lăuda că ar fi şefa Opoziţiei din România, când ea e doar şefa la bani. Partea cu soare, ploaie, cald, vânt, e o aluzie subtilă la vopseaua de păr de o mie de euro kilu folosită de doamna Nuţi, vopsea graţie căreia coafura rezistă, vorba reclamei. Şi e şi normal, la ce matrapazlâcuri a făcut, să aibă coşmaruri şi s-audă prin somn „Gala Bute! Gala Buteeee! Cin’ te-o prinde să te… întrebe de sănătate”.

Ultima strofă e cea mai emoţionantă, i-auziţi: „Iar vii, iar pleci şi nu-mi rămâne, nimic din florile de mai, tu nu ai timp, tu nu ai lacrimi, nimic din tine n-ai să-mi dai”. Normal că Traian nu mai are lacrimi, fetiţo, tu n-ai văzut că de zece ani, săracul, tot plânge? A plâns pentru dragă Stolo, a plâns să-i fie ruşine lui Dinu Patriciu, a plâns de mila lui frate-său, Mircea, când l-au băgat procurorii băsişti la zdup, de unde atâtea lacrimi şi pentru tine, fă, Nuţico? Cât despre partea cu „nimic din tine n-ai să-mi dai, ce vrei şi tu acum? Să nu mai dea andropauza peste el doar pentru că-i preşedinte?

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Moscopol

  06 septembrie 2014 8:04

  Pentru Udrea a candida pentru functia suprema in aceasta tara este un moft,de parca probeaza o rochie ori vreo bijuterie.La ce nivel de afaceri a ajuns cred ca are ceva materie cenusie,oare nu este constienta ca este penibila si fara nici o sansa,si asta afirm cu parere de rau,fiind un simpatizant de dreapta.Ceasca suferea de paranoia,dar aceasta individa este mult mai bolnava,a furat multor oameni speranta de a vota.Eu nu voi vota,chiar daca prostanacul va da ordonanta de urgenta referitoare la votul obligatoriu,nu ma reprezinta absolut nici unul,numai merg pe principiul sa aleg pe cel mai putin negru,sincer am renuntat si la antena parabolica ,in aceasta perioada toate posturile TV sunt periculoase si daunatore sanatatii.Mai bine un film bun.

  raspunde comentariului
 • ioan

  04 septembrie 2014 18:48

  Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email ioanheredeayahoo.com

  raspunde comentariului
 • corvus coraX

  04 septembrie 2014 16:39

  Ei na, și tu, a fost doar un preambul, Nuți se pregătește în secret pentru o competiție de râgâieli cu Serghei Mizil la Capatos...

  raspunde comentariului
 • ilidia

  04 septembrie 2014 12:03

  Esti un nerusinat misogin!

  raspunde comentariului
+