HomePoliticVerii lui Becali, dornici şi ei să intre în...

Verii lui Becali, dornici şi ei să intre în USL

După primirea pe listele liberalilor a lui Gigi Becali, la Pipera a fost ieri mare sărbătoare, cu atât mai mult cu cât găinarii care i-au furat maşina latifundiarului şi au fost ulterior sechestraţi de malacii acestuia şi-au schimbat declaraţiile, scăpându-l pe Jiji de un dosar penal. Ei au declarat instanţei că nici vorbă să fie agresaţi: de fapt, s-au bătut ca chiorii singuri, iar când bodyguarzii lui Gigi au vrut să-i bage în maşină, ei au cerut să fie băgaţi direct la portbagaj, ca nişte hahalere ce sunt, să nu-i murdărească bietului om bancheta din piele a limuzinei cu sângele lor impur de rapidişti spurcaţi.

La fel de bucuroşi pentru performanţa lui Becali, care a devenit candidat oficial al USL în Ghencea, au fost verii acestuia, Victor şi Giovani. Cei doi ar fi declarat, în cercul lor de prieteni, că nici nu concep să nu se înscrie şi ei în PNL. „Să n-am parte io de comisioane dacă nu mă bag la liberali. Nu vedeţi ce partid a ajuns ăla? Cu beţivul de Orban şi cu şleampăta aia de Norica să faci partid liberal? Io mă duc la amândoi şi le zic: băi, săracilor, puţiţi, băi! Puţiţi în ultimul hal! Sunteţi vai steaua voastră de desculţi, ce să căutaţi voi în PNL, care a fost mereu partid de oameni bogaţi? Eu mă dau cu Armani, voi vă daţi cu chinezării din Dragonul Roşu, se compară? Faceţi de râs partidul!”, ar fi declarat Giovani.

Asta în vreme ce fratele Victor i-a ţinut isonul: „Ştiţi de ce nu are succes PNL? Pentru că n-a avut până acum o familie puternică în frunte, cum îi avea înainte pe Brătieni. Acum o s-o aibă, vă promit io! E Gigi, o să intrăm şi io cu Giovani, îl aducem şi pe nepotu’ Lucică, facem clan mare, liberal adevărat de la mama lui! Staţi să se instaleze bine Gigi în partid şi ne face şi nouă chemare… Io am de gând să merg prin ţară şi să caut tinere talente liberale. Cum găsesc unul, îl formez, îl pun pe liste locale, se impune în liga mică, acolo, la ei, la judeţean, pe urmă, cum se aude el, îl bag în liga mare şi-l transfer direct la PSD sau la PC! Păi, Crin Antonescu dacă nu ar fi avut contract cu PSD şi cu PC, credeţi că mai auzea cineva de el?”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare