HomeProiecte specialePagina de Business7 Factori de Verificat Înainte de Deschiderea unui Cont...

7 Factori de Verificat Înainte de Deschiderea unui Cont de Pariuri

În prezent, procesul de alegere a unei case de pariuri online poate fi pe cât de simplu sau de complicat dorești tu să fie. Majoritatea operatorilor de top din România vor avea cote bune, pachete de bun venit avantajoase, promoții frecvente și numeroase piețe și opțiuni de pariere. Totuși, dacă vrei să alegi o casă de pariuri care ți se potrivește cu adevărat, există câțiva factori pe care trebuie să-i urmărești. În acest articol îți vom prezenta toate informațiile de care ai nevoie pentru a alege un site de pariuri care ți se potrivește.

 

Cum alegi casa de pariuri

 

Această alegere va fi întotdeauna subiectivă, pentru că fiecare jucător are preferințe diferite pentru experiența de pariere, dar sunt câțiva factori comuni pe care e recomandat să îi evaluezi înainte de a lua o decizie, indiferent dacă site-ul de pariuri ți-a fost recomandat de prieteni, sau pur și simplu ai văzut o reclamă care ți-a captat atenția.

 

1. Legalitate

E drept că ar fi dificil să găsești un site de pariuri ilegal dn greșeală, dar dacă vrei să te asiguri că o casă de pariuri are drept de operare în România – licență emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, poți verifica acest lucru foarte simplu pe site-ul ONJN.

 

2. Metode de depunere și retragere

E foarte posibil să ai deja o metodă de plată pe care o preferi pentru pariuri, trebuie să te asiguri că aceasta e acceptată pe site-ul de pariuri unde vrei să deschizi cont. De asemenea, nu strică să urmărești și ce taxe se percep – unele case de pariuri acoperă taxa pe depuneri de 2%, altele o percep din depunerea pe care o faci.

 

3. Interfață și aplicație mobile

Mulți jucători folosesc în prezent mai multe dispozitive pentru pariuri, dar telefonul mobil ajunge să fie tot mai popular. Dacă nu îți place designul, navigarea pe pagină, sau cât de rapid este site-ul sau aplicația, atunci probabil ar trebui să te orientezi în altă parte indiferent de recomandările prietenilor pentru că aceste neajunsuri te vor frustra la fiecare pariu.

 

4. Bonusuri și oferte

Una dintre cele mai simple și interactive modalități prin care îți poți rotunji câștigurile este prin bonusuri și oferte. Bonusul de bun venit merită menționat în special aici pentru că, de regulă, va avea cele mai dificile condiții de rulaj, deci e important să vezi cât de ușor poate fi transformat acest bonus în cash înainte de a face prima depunere. Poți vizita de asemenea și site-uri specializate în recenzii și recomandări pentru a găsi cel mai potrivit bonus de bun venit pentru tine.

 

5. Cote

Chiar dacă diferențele între cote sunt din ce în ce mai mici, tot ar trebui să fie un factor important când iei această decizie, mai ales dacă intenționezi să pariezi în mod regulat. În timp, diferențele mici se adună.

 

6. Funcții de pariere și alte oferte

Majoritatea caselor de pariuri îți vor oferi opțiuni de Cash Out, dar sunt multe alte funcții importante pe care merită să le evaluezi înainte de deschiderea contului – platforma de pariuri live, pariuri multiple (plus oferte), live streaming, cote mărite, și orice altă funcție care este importantă pentru tine.

 

7. Asistență

Un departament bun de Relații cu Clienții face o diferență imensă, în special pentru jucătorii noi. Casele de pariuri de top îți vor pune la dispoziție mai multe canale de comunicare, printre care live chat, telefon, email, sau chiar WhatsApp/Facebook Messenger.

 

Concluzie

 

Alegerea unui site de pariuri va fi întotdeauna subiectivă, dar cu toate acestea, sunt anumite capitole la care e bine să nu faci compromisuri. Sperăm ca sfaturile de mai sus să te ajute când iei o decizie în privința viitoarei case de pariuri.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare