HomeProiecte specialePagina de BusinessCare este rata de câștig a unui parior în...

Care este rata de câștig a unui parior în medie?

Pariurile sportive reprezintă una dintre cele mai apreciate activități de relaxare și distracție la nivel mondial. În schimb, există pariori care au ajuns să facă profit constant din această activitate și chiar să se bazeze doar pe veniturile din pariuri.

Este evident că pe lângă adrenalina pe care o simte orice parior atunci când își urmărește meciul preferat, dar mai ales când urmărește meciurile pe care a pariat la case de pariuri Romania, acesta se gândește și la profit. Pentru a ajunge însă să faci obții profit constant din pariuri sportive trebuie să iei în serios acest aspect și să te bazezi cât mai puțin pe noroc și cât mai mult pe analiza meciurilor și strategia pe care o folosești.

O marjă de peste 50% a biletelor câștigătoare

Rata de câștig a pariorilor se bazează pe multe aspecte și din acest motiv diferă de la fiecare. Dacă vorbim de un parior amator care este la început de drum în această activitate, cu siguranță rata de câștig a acestuia va fi mai scăzută.

În schimb, dacă vorbim de un parior profesionist cu experiență în spate, rata de câștig va crește considerabil. Targetul oricărui parior este ca după o lună de pariere, când compară biletele pierdute cu cele câștigate, să existe o marjă de peste 50% a biletelor câștigătoare.

Pariorii amatori sunt tentați să aibă cote mari la început și nu analizează îndeajuns evenimentele pe care plasează pariuri. Chiar dacă pariurile fac parte din categoria jocurilor de noroc, pariorii profesioniști știu că pentru a avea succes și o rată cât mai mare de câștig, trebuie să se bazeze cât mai puțin pe noroc.

Reguli de urmat

Pentru a avea o rată cât mai mare de câștig trebuie să urmezi câteva reguli. Cea mai importantă regulă atunci când vine vorba de pariuri sportive se referă, cu siguranță, la modul în care îți gestionezi banii. Money managementul face parte din setul de reguli al oricărui parior de succes.

Nu poți să știi ce profit aștepți dacă nu știi ce venituri și cheltuieli ai. Trebuie să faci o analiză a finanțelor lunare pe care le ai și să îți aloci doar o parte care să meargă către pariuri. Este recomandat ca suma pe care o aloci pariurilor sportive să nu depășească 20% din veniturile tale lunare. Indiferent de rezultatele pe care le vei avea pe parcursul lunii, nu trebuie să depășești bugetul alocat pentru pariuri.

Un alt aspect foarte important pe care trebuie să îl ai în vedere pentru a-ți mări rata de câștig la pariuri este analiza meciurilor. Cu siguranță sună bine când auzi de cote de 15 sau 20, dar dacă te întrebi care sunt șansele ca acele pariuri să iasă îți vei da seama rapid că acestea sunt foarte mici. Joacă doar pe meciurile pe care le cunoști.

Trebuie să cunoști istoricul echipei sau al jucătorilor, forma în care se prezintă la respectivul eveniment, miza pentru care joacă și dacă există jucători care nu sunt prezenți în acel meci și cum influențează lipsa acestora parcursul meciului.

De asemenea, orice parior cu o rată de câștig mai mare are o strategie bine aleasă. Pentru a vedea ce strategie ți se potrivește, trebuie să le încerci. Cele mai cunoscute strategii sunt Martingale, Fibbonacci și D’Alembert.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare