HomeProiecte specialePagina de BusinessCe poți purta la o cununie în aer liber

Ce poți purta la o cununie în aer liber

Dacă mergi la o cununie care are loc în aer liber, probabil te întrebi ce ținută este potrivită. Ar fi ideal ca hainele și încălțămintea să fie confortabile, suficient de elegante pentru un asemenea eveniment, și să-ți complimenteze silueta.

Deși pare dificil, există piese vestimentare ideale pentru cununie, cu ajutorul cărora nu vei da greș. Descoperă ținutele perfecte pentru o cununie în aer liber, din rândurile de mai jos.

 

Ținute de damă

Rochie cloș

Doamnele și domnișoarele sunt atrase de rochiile cloș, de ocazie, în diferite culori și modele. Motivul? Rochia cloș este ideală pentru orice conformație a corpului și se pretează pentru un eveniment în aer liber. Totodată, rochia cloș este cochetă și feminină, fiind o soluție optimă pentru sezonul cald.

În anotimpul rece, mizează pe același model de rochie, în nuanțe de negru, maro sau burgundy. În ceea ce privește accesorizarea, optează pentru sandale cu toc mediu sau pantofi cu baretă, care să-ți ofere confort. Clutch-ul și bijuteriile fine nu trebuie să lipsească din arsenalul tău.

 

Rochie asimetrică

La o cununie în aer liber, poți să-ți îndrepți atenția și către modelul de rochie asimetrică, la modă în orice sezon. Acest model este ideal pentru femeile care doresc să ascundă anumite zone ale corpului. Poți să porți rochii cu o croială inegală, scurte în față și lungi în spate, sau modele cu detalii unice, care atrag atenția asupra bustului și distrag privirea din zona picioarelor.

La fel de recomandate sunt și rochiile cu volane aplicate în zona superioară, care creează iluzia unui bust mai generos. Ai în vedere modelele menționate mai ales dacă ești o femeie cu siluetă zveltă, fiindcă ți se potrivesc de minune. Orice culoare ai alege, vei arăta minunat!

 

Salopetă elegantă

Dacă te încântă mai mult ideea de salopete pentru dama, există numeroase opțiuni, excelente pentru cununiile în aer liber. În funcție de anotimp, găsești salopete care să-ți garanteze confort și în care vei arăta minunat.

De exemplu, poți să porți o salopetă din catifea, cu mânecă lungă, dacă fericitul eveniment are loc în sezonul rece. Pentru zilele cu temperaturi generoase, pune accent pe salopetele cu pantaloni scurți sau pe modelele din materiale vaporoase, în nuanțe calde sau pastel. Poartă o geantă mică, sandale, și ești pregătită de petrecere.

 

Pantaloni palazzo și top mulat

Pentru iubitoarele de pantaloni, o ținută pentru cununie poate fi compusă din următoarele articole:

  • O pereche de pantaloni largi, de tip palazzo;
  • Un body elegant sau un top mulat;
  • O pereche de sandale cu toc mic sau pantofi cu toc mediu.

Dacă vrei să ieși în evidență, poartă pantaloni palazzo în nuanțe deschise, alături de un top cu imprimeu strident. Vei atrage toate privirile!

 

Fustă cu imprimeu floral și cămașă vaporoasă

Fustele sunt articole excelente pentru o cununie. Dacă evenimentul are loc în sezonul cald, nu există piesă mai potrivită decât fusta cu imprimeu vesel, floral. În anotimpul rece, înlocuiește acest model cu unul în nuanțe închise de violet sau verde.

La o fustă elegantă, asortează o cămașă pe măsură. Lasă deoparte modelele office și îndreaptă-ți atenția către cele vaporoase, care pot fi introduse în fustă. Astfel, obții un outfit elegant și comod, perfect pentru zi. Poți să ieși în evidență cu ajutorul pantofilor colorați, care transformă ținuta într-una boemă și feminină.

 

Ținute pentru bărbați

Costum masculin

Și bărbații au nevoie de ținute pentru cununia în aer liber, însă lucrurile sunt mai simple.

Nu știi cu ce să te îmbraci? Sunt potrivite ținutele de cocktail, care îți oferă o anumită libertate în alegerea pieselor. Pe lângă costumul masculin, pe care să-l asortezi cu o cămașă și cu pantofi închiși la culoare, din piele, merită să ai în vedere și piesele mai comode.

De pildă, poți să renunți la sacou și să porți pantalonii din stofă cu o cămașă din material subțire, precum bumbacul sau inul. În același timp, jeanșii sunt o variantă de luat în seamă, dacă vrei să-i porți cu o cămașă în nuanțe deschise. Renunță la frac, o opțiune mult prea formală pentru o cununie în aer liber.

Aceste idei sunt ideale pentru un eveniment special, precum cununia. Ține cont de recomandările noastre și alege ținuta în care te simți cel mai bine!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare